fbpx
marți , 26 mai 2020
Home / Actualitate / ZVONERUL ȘI RĂSPÂNDACUL

ZVONERUL ȘI RĂSPÂNDACUL

Tot ce zboară se…împușcă, așa zice un proverb eschimoș iar noi, cei cu băgare de seamă, nu putem să nu ne conformăm și măcar să băgăm un glonț pe țeavă, poate-poate nimerim.
Așadar, cel mai…năzdrăvan zvon este cel legat de candidatura din partea USR, la primăria Ploiești, a actualului primar Dobre. Motivul răzgândirii acestuia, de a se da la o parte din fața lui Volosevici, (candidat în cele din urmă PNL), se pare că are la bază două lucruri: orgoliul rănit și neîncrederea. Primul motiv este lesne de înțeles, deoarece bietul Dobre se simte scuipat precum o măsea stricată, în timp ce a fost lăsat singur în lupta cu PSD. Iar acest lucru a atras după el și al doilea motiv al răzgândirii, și anume neîncrederea în respectarea promisiunii că se va regăsi pe listele parlamentare eligibile ale partidului. Faptul în sine e mai degrabă o consecință intuită de nenea încă-primar, după reacția, se pare, extrem de nepoliticoasă avută în fața mai marilor naționali galbeni.
Al doilea zvon este din curtea concurenței, unde domnul senator PSD, Oprea își freacă mâinile, pentru prima oară de la pronunțarea numelui lui drept candidat la primărie, conștient fiind de faptul că votanții care vor pune ștampila pe Dobre, vor fi “rupți” din dreapta pro Volosevici, motiv pentru care se pare că s-a înțeles cu Cristi Ganea, pentru ca acesta din urmă să accepte un viitor post de…ați ghicit!…vice-primar, loc de muncă venit mănușă până acum bunului Ganea. Astfel, pentru prima dată se ia în calcul de către roșii, altă opțiune decât înfrângerea.
Al treilea zvon este adus de zvonerul cel mai de încredere al nostru și, deși nu a vrut să pronunțe niciun nume (deh, meseriaș bătrân!) prindem șopârla aruncată, cum că o parte extrem de influentă a conducerii celor două partide (PNL, PSD), arhitecții din umbră ai desemnării candidaturii lui Bădescu, vor miza organizatoric și financiar, și pe un candidat venit de “nicăieri”. De ce o fac? Pentru că pot!
ZPL-zvonerul și răspândacul

Distribuie:

Check Also

Donație OMV către Maternitatea Ploiești

OMV Petrom a donat Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești 250.000 de lei pentru achiziția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *