29.8 C
Ploiești
duminică, 25 iulie, 2021
Acasă Editorial VĂ JIGNIȚI ALEGĂTORII, BĂ!

VĂ JIGNIȚI ALEGĂTORII, BĂ!

N-am să înțeleg, în ruptul capului, de ce partide mari, precum PSD și PNL, au nevoie de alianțe preelectorale cu…(ïmi pare rău dar asta îmi inspiră) resturi de partide? Daca aș fi membru al unuia dintre cele două formațiuni, jur că m-aș simți jignit, nu pentru că aliații ar fi de ocară, ci pentru că asta arată neîncrederea în propriile forțe.
Cum nu pot să înțeleg nici disponibilitatea partidelor “noi”, pline de aceiași “oameni noi”, de care sunt sătul, de a face pact cu marii “diavoli” roșii sau galbeni. Am senzația că asist la cea mai proastă partidă de șah politic, în care miza nu este victoria ci obținerea unui “pat”- în care, la final, să doarmă alți patru ani, aceleași interese.
Până și impredictibilii (chiar și între ei) +USR-isti, au găsit de cuviință să bată palma cu PNL, lucru care arată nu doar disperare ci și aplecarea acestora spre încălcarea principiilor cu care s-au tot bătut în piept.
Cât despre Ponta!? Același mod îmbârligat și oportunist, care îl caracterizează pe liderul partidului apendic, face ca să asistăm la aceleași mișcări de trupe în sânul polului de stânga, iar rezultatul final va fi, după umila-mi părere, dizolvarea încet dar sigur a partidului mamă și am numit aici, evident, PSD.
Nu mor însă de grija asta și revin…Ceea ce mă uimește este spaima autoinsuflată și lipsa de reacție bolnăvicioasă a membrilor de partid, în special din cele mari, care nu sunt în stare să-și strige mândru apartenența la partidul propriu care nu are nevoie de alianțe preelectorale ci de parteneri post electorali.
Abia atunci n-o să mai consider politica o doamna de moravuri ușoare! Clar!?

Articolul precedentSC ECOFERM SRL
Articolul următorSe redeschide Dosarul 10 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Articole recente

Alegeri cruciale în Republica Moldova

    Moment aproape crucial, în Republica Moldova, duminică, 11 iulie, când au loc alegerile anticipate parlamentare. Basarabenii de peste Prut și cei aflați...

Mozaic de Ateliere – Ediția a V-a a adus în Ploieşti

Ploieştenii Cristina Cochinescu, Mădălina Corciu şi Răzvan Stănciulescu, cunoscuți pentru implicarea lor în comunitate, au pus bazele Asociației Mozaic Comunitar. Entitatea nou-înființată îşi propune...

Semnificaţia zilei de 9 mai

În evoluţia milenară a poporului român, evenimentele de la 9 mai 1877 şi 9 mai 1945, precum şi Ziua Europei, se înscriu ca momente...