fbpx
joi , 2 iulie 2020
Home / Actualitate / ”Tricolorii” vor să evite Franța în cursa spre Mondial!

”Tricolorii” vor să evite Franța în cursa spre Mondial!

Naționala masculină de handbal s-a întors victorioasă de la turneul preliminar din Italia, prima fază de accedere la Campionatul Mondial din 2021. Jucătorii antrenați de Rareș Fortuneanu au obținut trei victorii din trei meciuri și s-au calificat la barajul ce va avea loc în aprilie.

“Tricolorii” au învins Georgia, Kosovo și Italia la turneul din Peninsulă. Mulțumiți de rezultat, handbaliștii sunt conștienți că greul abia acum începe.

La barajul din aprilie, România va juca împotriva unei echipe care este prezentă, în această perioadă, la Campionatul European. Elevii lui Rareș Fortuneanu  speră să  evite Franța.

“Ca să ajungem acolo unde toată lumea își dorește, trebuia să câștigăm acest turneu. Au fost trei meciuri bune, deși adversarii au fost modești. Mai departe vom avea parte de meciuri mult mai grele. Am vrea să evităm Franța, dacă se poate” – Marius Mocanu, component al echipei naționale de handbal a României. 

În link-ul atasat gasiti interviuri cu Ionuț Iancu, Marius Mocanu și Alexandru Dedu, ilustratie sosire antrenament, ilustratie antrenament nationala masculină de handbal.

Distribuie:

Check Also

A ÎNCEPUT PRIMUL SIMPOZION ONLINE AL FEDERAȚIEI INTERNAȚIONALE DE HANDBAL

Federația Internațională de Handbal a creat Academia Virtuală IHF, un element nou și inovativ pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *