vineri , 17 ianuarie 2020
Home / Actualitate / Trei medalii la Mondialele de culturism și fitness!

Trei medalii la Mondialele de culturism și fitness!

Stilul de viață sănătos devine o modă printre români, chiar și pentru cei peste 35 ani. La Mondialele de Masters de la Tarragona (Spania), tricolorii au cucerit un titlu mondial și au luat alte 2 medalii de argint.

Imnul „Deșteaptă-te Române!” a răsunat în Sala din Tarragona pentru Emil Giurgiu (categoria 40-44 ani ,sub 70 kg). Costin Ilinca (Men’s Physique, peste 50 ani) și Andrei Alexandrescu (40-44 ani, sub 80 kg) au cucerit argintul.

Fetele sexy cu mușchii au atras și ele privirile. România a avut 12 sportivi în Spania și s-a clasat pe locul 9 din cele 60 de națiuni prezente.

ȘI-A UMFLAT MUȘCHII LÂNGĂ BALONUL DE AUR!

Președintele federației a fost lider de galerie la Tarragona pentru culturiști, dar și pentru Barcelona, echipa sa favorită. Gabriel Toncean, cel propus recent chiar pentru funcția de Ministru al Sportului, a asistat la super-show-ul lui Messi&Suarez contra Mallorcăi și a cântat cu patos imnul catalanilor.

„MESSI ESTE O MARE EXCEPȚIE ÎN SPORT!”

Fost fotbalist la ligiile inferioare în tinerețe, șeful de la culturism și fitness spune că factorul fizic este acum predominant în sportul mondial în mileniul 3. „Messi este o mare excepție în lumea
sportului, reușeste să compenseze prin tehnicitate și explozia nativă, lipsa unui fizic impresionant”

România va organiza în octombrie 2020, la Targu Mureș, Campionatul Mondial pentru juniori.

Check Also

PLUS…CE?

O să fiu scurt, că știu că nu vă vedeți capul de treabă cu începutul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *