fbpx
miercuri , 27 mai 2020
Home / Actualitate / Taximetrist înjunghiat, bătut și tâlhărit de un client, cu o zi înainte de Crăciun, în Bariera București

Taximetrist înjunghiat, bătut și tâlhărit de un client, cu o zi înainte de Crăciun, în Bariera București

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în cartierul ploieștean Bariera București. Un taximetrist, angajat la companiei Euro Taxi, a fost tâlhărit de un client.

Potrivit surselor observatorulph.ro, comanda pentru taxi nu a fost făcută prin dispecerat, fapt ce îngreunează găsirea agresorului, iar în rândul taximetriștilor din Ploiești există voci potrivit cărora ar fi fost cel puțin doi agresori.

Taximetristul se află în prezent internat la spitalul județean cu multiple leziuni la nivelul capului și a feței și cu multiple plăgi prin înjunghiere și tăiere.

 

Deși incidentul este unul foarte grav, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a ales să nu informeze mass media cu privire la producerea lui.

La aproape 24 de ore de când taximetristul a fost bătut, înjunghiat și furat, timp în care colegii acestuia au fost nevoiți să se prezinte la serviciu și să lucreze cu frică, temându-se pentru propria siguranță și viața, IPJ Prahova a transmis următorul comunicat, la solicitarea observatorulph.ro

”În noaptea de 23/24 decembrie a.c., un bărbat de 61 de ani, care transporta un client, cu un autoturism în regim taxi, pe raza municipiului Ploiești, ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de un telefon mobil.

Taximetristul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând leziuni la nivelul feței și antebrațului stâng.

Polițiștii au constituit un cerc de suspecți, verificările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.”

Vom reveni cu detalii.

sursa foto: stirilekanald.ro

Distribuie:

Check Also

Donație OMV către Maternitatea Ploiești

OMV Petrom a donat Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești 250.000 de lei pentru achiziția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *