marți , 7 aprilie 2020
Home / Actualitate / Talismane cu parfum de legendă!

Talismane cu parfum de legendă!

Vedetele de la noi le iubesc şi nu doar ele se jură că seminţele de rudraksha fac minuni

 

Vreau să vă spun astăzi o poveste. O poveste cu nişte brăţări şi medalioane pe care le-aţi văzut cu siguranţă la gâtul unor persoane publice, vedete, artişti şi cântăreţi şi v-aţi întrebat de ce sunt purtate. Dincolo de aspectul estetic particular, aceste talismane sunt, într-adevăr, deosebite. E musai să primiţi şi un ,,manual cu instrucțiuni,, de folosire. Aceste minunate odoare chiar sunt…minunate.
“La prima vedere, rusdrakshele sunt niște accesorii din sâmburi combinați cu pietre prețioase. Indienii însă sunt convinși că au proprietăți puternice bio-magnetice,”, îşi începe povestea prietena mea Cosette, recent întoarsă dintr-o călătorie spirituală pentru meditație la Templul lui Shiva. Un pelerinaj pe care tânăra doamnă îl face în fiecare an la Centrul de Terapii Rudraksha Ratna pentru pregătire… Ea este singurul terapeut acreditat de la noi, singura care a tratat această legendă cu seriozitate şi devotament.

Ce spune legenda
Că orice om şi orice întâmplare apar în viaţa noastră ca o lecţie sau binecuvântare ştim cu toţii deja. Eu am învăţat-o de multe ori, pe pielea mea, şi n-are legătură cu niciun curent fatalist. Orice energie care m-a atins a avut un scop, cu o misiune.
Pe Cosette am întâlnit-o prima dată din curiozitate, pentru un interviu, apoi drumurile ni s-au intersectat la o răscruce… Pentru că, se spune, toate au timpul lor. Aşa am aflat că rudrakshele au găsit-o ele pe Cozy şi nu invers. Se întâmpla când ea era la pat, după un accident grav la schi, într-o perioadă în care, având de toate, trata aproape orice cu superficialitate. A citit, s-a documentat şi a simţit că trebuie să le aibă şi să le împartă.
,,Legenda spune în India că, atunci când a văzut câtă răutate există în lume, Shiva ar fi început să plângă. Iar în clipa în care lacrimile lui au atins pământul, au început să crească acești copaci. Numele de Rudraksha așa se traduce – Lacrimile lui Shiva… Combinate după o veche tehnică învățată numai în templele din India, rudrakshele sporesc bunăstarea, ajută la vindecarea bolilor trupului și ale sufletului și pot interveni inclusiv în viața sentimentală.”, îmi spune convinsă amica mea. Desigur că de ceva timp am şi eu la mâna rudraksha, şi ce să vă spun? Că am câştigat deja 30 de lei la loto!

Ce spune ştiinţa
Rudraksha acționează asupra chakrelor, asupra aurei, interacționează cu punctele energetice și curăță câmpul magnetic, susțin specialiștii. Dar dincolo de poveşti cu parfum exotic, mituri şi mistere, este interesant că oamenii de știință au confirmat ceea ce spune Cozy. Şi au venit cu argumente privind o activitate electrică și magnetică ale fructelor de rudraksha asupra organismului uman.
Nu întâmplător probabil Cosette Kojic tocmai ce a fost premiată la Gala performanţei şi excelenţei 2019 cu premiul de excelenţă pentru vindecare emoţională, fizică şi spirituală prin terapiile rudraksha.
„Este a treia oară când îmi onoraţi o muncă în care eu niciodată nu am investit ambiţii sau vanitate şi este a treia oară în care mă invitaţi spre o introspecţie asupra a ceea ce fac atât de natural, mânată doar de credinţa în bine.”, a fost începutul discursului lui Cozy. Terapiile Rudraksha nu sunt recomandate de dimensiunea estetică, deşi armoniile vindecătoare cu pietre semipreţioase, precum turmalinele, agatele, topazul, le conferă o anumită eleganţă.
“Energiile pe care le pogoară, aduc o altă ordine, atât a percepţiilor, a trăirilor, cât şi a influenţelor exterioare ce ne afectează pacea sufletească. Dacă brăţările Rudraksha sunt înmânate nu în funcţie de încântarea vizuală cu care ating privitorul, ci în funcţie de neliniştile şi aspiraţiile lui, alegerea terapiilor urmează o atenţie încă şi mai puternică, în urma unei consultaţii, ce presupune completarea unui test care urmează a fi analizat la Centrul de Terapii Rudraksha Ratna din India. În baza acestei evaluări, sunt ulterior trimise terapiile cu cea mai înaltă acurateţe în remedierea respectivelor încercări fizice, psiho-emoţionale sau materiale cu care se confruntă viitorul purtător”, mi-a explicat Cosette.
Preferatele vedetelor
Nu-i de mirare că sunt persoane din show-bizz care nu fac un pas afară din casă fără măcar o brățară cu rudrakshe la mână. Imediat ce au aflat că fructele de rudraksha aduc beneficii, vedetele au asaltat-o pe Cosette ca să afle secretele talismanului-minune. Brățări cu rudrakshe au purtat şi poartă Adrian Mutu, Mihaela Borcea, Anamaria Prodan, surorile Bambi sau Julia Jianu. Cu toții au încercat pe cât s-a putut să respecte cu sfințenie pretențiile talismanelor.
Soprana Ozana Barabancea este de-a dreptul fascinată de brățările cu fructele-minune și are câte una din fiecare colecție. Cu 3 mukhi, cu 10, cu 21, cu argint sau cu pietre semiprețioase, orice culoare sau combinație, nu îi lipsește niciuna și nu se sfiește să le arate pe pagina ei de Facebook.
Pentru că purtatul acestor accesorii nu este chiar simplu ca bună ziua, pentru ca ele să atragă energii şi lucrurile bune în viața celui care le poartă trebuie să fie respectate nişte reguli. Sub nicio formă nu trebuie să fie atinse de nicio altă persoană străină, şi dacă este inevitabil, atunci trebuie curăţate după un adevărat ritual, cu tămâie sau beţişoare parfumate, cu muzică şi în intimitate. Şi sunt momente în care este interzis să aveți la mână sau la gât “lacrima lui Shiva,”… Iar unul dintre ele este atunci când faceți dragoste.

Distribuie:

Check Also

Eutanasia este moral greşită

La sfârşitul lunii octombrie 2019, papa Francisc a primit în audienţă o delegaţie a celor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *