fbpx
joi , 2 iulie 2020
Home / Actualitate / Se reiau examenele auto

Se reiau examenele auto

De săptămâna viitoare se reia activitatea de examinare a candidaților la proba teoretică, în intervalul orar 8:30-16:30, a anunțat Prefectura Prahova.  Pentru accesul ordonat al candidaților în perioada 22.06 -26.06.2020, reprogramările în vederea susținerii probei practice se vor desfășura în intervalul orar 8:30-16:30, numai pe baza unui bon de ordine.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova (S.P.C.R.P.C.Î.V.) informează că activitățile specifice de înregistrare a dosarelor de examinare în vederea susținerii examenului teoretic pentru obținerea permisului de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi efectuate online pe site-ul oficial al instituției ph.prefectura.mai.gov.ro sau www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

Accesul în incinta sediului va fi permis doar titularilor, în baza programărilor online (pentru proba teoretică) sau a bonului de ordine (pentru reprogramări proba practică) și a actului de identitate în original.

Distribuie:

Check Also

A fost operaționalizat Sumal 2, sistemul care ar trebui să elimine tăierile ilegale de păduri din România

Guvernul României a aprobat, în ședința din data de 25 iunie, HG pentru aprobarea Normelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *