fbpx
marți , 26 mai 2020
Home / Actualitate / Scandal la bloc. Trei dintre persoanele implicate în eveniment se aflau în autoizolare

Scandal la bloc. Trei dintre persoanele implicate în eveniment se aflau în autoizolare

Poliția efectuează cercetări cu privire la un incident care a avut loc, duminică noapte, într-un apartament din Ploiești.

 

Forțele de ordine direcționate la fața locului au constatat că din apartament se auzeau strigăte puternice, injurii și zgomote de obiecte sparte.

 

„În interior, au fost depistați trei bărbați care, posibil pe fondul consumului de alcool, au manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, fiind necesară imobilizarea și încătușarea acestora. De asemenea, în apartament era prezentă și o femeie. În urma verificărilor, s-a stabilit că trei dintre persoanele implicate în eveniment se aflau în autoizolare, iar cea de-a patra, un bărbat de 30 de ani, se afla în vizită”, a anunțat IPJ Prahova.

 

Cu privire la situația celor patru persoane au fost informați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenței.

 

Ulterior, potrivit IPJ Prahova, în jurul orei 22.40, una dintre persoanele implicate în acest eveniment a sesizat că a fost agresată de către polițiști, cu ocazia intervenției.

 

„În cauză, organele de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și purtare abuzivă. Totodată, bărbatul de 30 de ani a fost sancționat contravențional conform O.M. 3/2020, art.1, rap. la art. 9 alin. 1 din OUG 1/1999, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a anunțat IPJ Prahova.

Distribuie:

Check Also

Donație OMV către Maternitatea Ploiești

OMV Petrom a donat Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești 250.000 de lei pentru achiziția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *