luni , 6 aprilie 2020
Home / Actualitate / Șapte percheziții în Ploiești, la persoane bănuite de furturi din locuințe

Șapte percheziții în Ploiești, la persoane bănuite de furturi din locuințe

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au efectuat șapte percheziții în municipiu, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuință. „Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoanele bănuite, sub pretextul că sunt reprezentanți ai unor societăți de utilități publice, ar fi solicitat accesul în locuințe, motivând necesitatea reînnoirii contractelor sau efectuarea unor verificări ale instalațiilor. După ce pătrundeau, în același context, ar fi cerut o sumă de bani în scopul de a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe”, a precizat IPJ Prahova. Ulterior, prin distragerea atenției persoanelor vătămate, ar fi sustras restul de bani.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 11.000 de lei. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești. În urma perchezițiilor, 6 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.
„De la locațiile vizate au fost ridicate sume de bani, telefoane mobile și un cuțit cu teacă”, a mai anunțat IPJ Prahova. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale, fiind vizate fapte de furt (din locuință și din auto), amenințare și conducere fără permis.

Distribuie:

Check Also

Ceapa verde

DEREGLĂRILE HORMONALE POT FI ECHILIBRATE CU CEAPĂ VERDE Folosită în toate anotimpurile, ceapa este foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *