fbpx
joi , 2 iulie 2020
Home / Actualitate / S-au redeschis bazele de tratament

S-au redeschis bazele de tratament

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a anunțat că se redeschid hotelurile din stațiunile balneoclimaterice unde, de regulă, sunt cazați pensionarii ce merg la tratament prin casele județene de pensii. Într-o postare pe paginile de socializare, ministrul a spus: „Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni, începând de astăzi (n.n.-miercuri, 24 iunie ), pentru a începe procedurile de recuperare așa cum au fost prescrise de medicul lor de specialitate.

Eu verific ca totul să fie pus la punct (…) Am vrut să mă asigur personal că totul este pregătit în detaliu pentru ca aceștia să se poată caza și urma tratamentele în condiții de siguranță (…) Seriile dar și condițiile de cazare sunt disponibile atât pe site-ul TBRCM cât și la casele județene de pensii.

Reamintim că Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă “TBRCM” S.A. dispune de 13 hoteluri cu structuri complete de cazare, restaurant si tratament balnear in 13 statiuni balneoclimaterice: Amara (Iaolomița), Bala (Mehedinți), Buziaș (Timiș), Pucioasa (Dâmbovița), Bizușa (Sălaj), Sărata Monteoru (Buzău), Olănești (Vâlcea), Geoagiu-Băi (Hunedoara), Covasna (Covasna), Lacu Sărat (Brăila), Moneasa (Arad), Nicolina (iași) și Băile 1 Mai (Bihor).

Distribuie:

Check Also

A fost operaționalizat Sumal 2, sistemul care ar trebui să elimine tăierile ilegale de păduri din România

Guvernul României a aprobat, în ședința din data de 25 iunie, HG pentru aprobarea Normelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *