7.9 C
Ploiești
joi, 18 aprilie, 2024
spot_img
AcasăEditorialRECLAMĂ LA HOȚIE

RECLAMĂ LA HOȚIE

Așa cevaaa!?
Efectiv nu știu dacă eu am o problemă. Zic asta pentru că pur și simplu reclama, nu doar că există peste tot, pe net, dar văzând-i numărul de aprecieri îmi dau seama că multă lume o vede ca…normală.
Adică nu e nimic aiurea la ea. Mai mult, e chiar utilă. Și e la un pas să fie declarată ca fiind revoluționară… deci, de mare viitor.
Căști de copiat pentru examene.
Da, ați citit bine. Au scos niște…unii…dispozitive de copiat la examene.
Și vă citez din descriere, nu ca să le fac reclamă, ci pentru că e halucinant pentru unul ca mine, cum poate fi promovată hoția.
“Aceste sisteme sunt concepute special pentru a fi cât mai discrete și cât mai ușor de folosit”, “În ziua de azi, când fiecare secundă este importantă și unde competiția este acerbă, este important să poți folosi tehnologia de ultimă generație pentru a-ți spori șansele tale de reușită, pentru a fi cât mai discrete cu putință, crescând astfel considerabil șansele tale de succes.”
WOW!
Ăștia prezintă furtul ca fiind “reușită” și “succes”…fără alte comentarii.
Ferească Dumnezeu!
Vă dați seama în ce direcție se duc lucrurile și în ce pericol sunt copiii noștri!?
Ce mai urmează?
Reclamă la sisteme de efracție pentru “reușita de a intra în case străine”!? Sau poate se găsește cineva să facă nestingherit promovare la bricege pentru “succesul de a deposeda persoane de portofele”!!!???
Nu pot să cred că aici s-a ajuns…iar reclama continuă să apară pe toate rețelele sociale.

Editorial de Marius Marinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente