marți , 7 aprilie 2020
Home / Actualitate / Programul “Vreau să fiu primar!”

Programul “Vreau să fiu primar!”

Ca urmare a succesului Programului „Pregătit pentru a realiza ceva măreţ!”, program gratuit de pregătire la care au participat 270 de prahoveni, iniţiatorul acestui program, Conferenţiar universitar doctor Mihai Cristian Apostolache, lansează, începând cu data de 12 august 2019, un nou program intitulat „Vreau să fiu primar!”.
Programul este gratuit şi se adresează prahovenilor care doresc să candideze la alegerile locale din anul 2020 pentru funcţia de primar sau pentru funcţia de consilier local. Persoanele care doresc să se înscrie în program trebuie să trimită un mesaj privat cu numele, prenumele, localitatea, numărul de telefon şi cuvântul “PRIMAR” pe pagina de facebook Prahova în Acţiune-Program de pregătire. În cadrul Programului veţi discuta individual cu coordonatorul acestuia despre statutul primarului şi al consilierului local, despre relaţia primar-consiliu local, despre principiul cooperării loiale primar-consiliu local pentru satisfacerea intereselor comunităţii, principiu care conferenţiarul universitar doctor Mihai Cristian Apostolache doreşte să fie cuprins în textul constituţional şi dezvoltat în legislaţia secundară, despre Codul Administrativ şi legislaţia electorală.
Programul se desfăşoară la sediul Asociaţiei Prahova în Acţiune din Ploieşti,
str. Democraţiei, nr. 56, bloc H5, parter. Datele şi orele de întâlnire se stabilesc de comun acord participant-coordonator program.
Prahova în Acţiune! Ambiţia de a realiza ceva măreţ!

Distribuie:

Check Also

Ceapa verde

DEREGLĂRILE HORMONALE POT FI ECHILIBRATE CU CEAPĂ VERDE Folosită în toate anotimpurile, ceapa este foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *