6.2 C
Ploiești
vineri, 9 decembrie, 2022
Acasă Anunt de presa PLANIFICAREA STRATEGICĂ ŞI DIGITALIZAREA SERVICIILOR PUBLICE LA NIVELUL MUNICIPIULUI CÂMPINA

PLANIFICAREA STRATEGICĂ ŞI DIGITALIZAREA SERVICIILOR PUBLICE LA NIVELUL MUNICIPIULUI CÂMPINA

Data 04 noiembrie 2022

PLANIFICAREA STRATEGICĂ ŞI DIGITALIZAREA SERVICIILOR PUBLICE LA
NIVELUL MUNICIPIULUI CÂMPINA

Municipiul Câmpina, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul “Planificare strategică şi digitalizarea serviciilor publice la nivelul Municipiului Câmpina” Cod SMIS proiect: 155202, în baza contractului de finanțare 723/31.05.2022, încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management.

Proiectul este finanțat prin Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), Componenta CP 16– Fundamentarea deciziilor, planificarea strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate.

Obiectivul general al proiectului constă în optimizarea și creșterea eficienței serviciilor publice gestionate partajat de către Primăria Municipiului Câmpina, prin punerea la dispoziție de servicii administrative și guvernare locală utilizând mijloace electronice prin implementarea unui sistem informatic integrat cu funcții de e-administrare și e-guvernare, elaborarea unei Strategii Integrate de Dezvoltare Urbană pentru Municipiul Câmpina, precum și implementarea și certificarea unui sistem de management al calității- ISO 9001 .

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Mecanisme și proceduri standard implementate la nivel local – dezvoltarea unei Strategii Integrate de Dezvoltare Urbană.
  2. Sprijinirea introducerii de instrumente, procese de management la nivel local prin implementarea unui sistem de management al calității și certificarea acestuia (ISO 9001).
  3. Proceduri simplificate pentru reducerea birocrației pentru cetățeni la nivel local prin organizarea serviciilor gestionate partajat de către Primăria Municipiului Câmpina cu ajutorul unui Sistem Informatic Integrat în domeniile ordinea și siguranța publică, prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență la nivel local.
  4. Dezvoltarea gradului de cunoștințe și abilități ale personalului din Primăria Municipiului Câmpina, în vederea sprijinirii măsurilor/acțiunilor vizate de proiect prin intermediul unor cursuri de formare pentru serviciile digitalizate în cadrul proiectului pentru implementarea și folosirea sistemului de management al calității etc.

Rezultate aşteptate:

Rezultat program  R1 Mecanisme și proceduri standard la nivel local pentru fundamentarea deciziilor și planificarea strategică pe termen lung atins prin rezultat Proiect 1 – Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană elaborată.

Rezultat program  R2 Sisteme de management al performanței și calității corelate cu Planul de acțiune în etape implementat în administrația publică locală prin rezultat Proiect 2 – Implementarea și certificarea sistemului de management al calității (ISO 9001)

Rezultat program  R3 Proceduri simplificate pentru reducerea birocrației pentru cetățeni la nivel local corelate cu Planul integrat de simplificare a procedurilor administrative pentru cetățeni implementate atins prin rezultat Proiect 3 – Sistem Informatic Integrat la nivelul Poliției Locale Câmpina implementat.

Rezultat program  R5 Cunostințe și abilități ale personalului din autoritățile și instituțiile publice locale îmbunătățite, în vederea sprijinirii măsurilor/acțiunilor vizate de acest obiectiv specific atins prin rezultat Proiect 4 – Cursuri de formare în domeniul managementului calității și în ceea ce privește implementarea SIDU.

Valoarea totală a acestui proiect este de 4.014.580,00  lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 3.934.288,40 lei.

Durata de implementare a proiectlui este de 16 luni respectiv de la data de 01 mai 2022 pâna la data de 31 august 2023.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obține de la Primăria Municipiului Câmpina, adresa Bulevardul Culturii, nr.18, județul Prahova, cod poștal 105600, România, website: www.primariacampina.ro

Persoana de contact Manager de proiect: Croitoru Daniela Georgeta, telefon 0753098148, e-mail: dana.croitoru@primariacampina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Centrul de Zi ECHINOX Ploiești pentru persoanele adulte cu dizabilități

Consiliul Județean Prahova și-a dat acordul pentru înființarea Centrului de Zi ECHINOX Ploiești pentru persoanele adulte cu dizabilități și includerea acestuia în organigrama Direcției...

Donează pentru copiii la care Moș Crăciun nu ajunge

PAROHIA SFÂNTUL GHEORGHE NOU PLOIEŞTI, Str. Boldescu Nr. 1 PRAHOVA Cod fiscal 13848321 Cont RO49RNCB0205143001350001 BANCA BCR PLOIEŞTI Pr. Paroh Oprea Gabriel Tel: 0732995501 Mail: goprea70@gmail.com

Fotbal / Petrolul părăsește Cupa României

Petrolul Ploiești părăsește ediția din acest an a Cupei României la fotbal, după ce a pierdut ultimul joc din Grupa A, 0-1 cu FC...

A provocat un accident rutier pe strada Cameliei și s-a ales cu dosar penal

Polițiștii rutieri din cadrul Biroul Rutier Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Cameliei din municipiu s-a produs un accident rutier soldat...

Situație oarecum hilară, la Ploiești, privind fosta Casă a Căsătoriilor

În urmă cu o lună, Consiliul Local Ploiești și Consiliul Județean Prahova au prorogat două hotărâri privind exercitarea sau nu a dreptului de preemțiune...

Cel mai valoros diamant vândut vreodată la o licitaţie

Recordul anterior la preţul pe carat pentru un diamant roz, de 2.656.909 de dolari (pentru Winston Pink Legacy, de 18,96 carate, vândut în 2018),...