21.6 C
Ploiești
marți, 11 mai, 2021
Acasă Actualitate Petrolul schimbă macazul: echipa revine Primăriei, partenerul-finanțator se retrage

Petrolul schimbă macazul: echipa revine Primăriei, partenerul-finanțator se retrage

Ceea ce se anunța oarecum și se vorbea de ceva timp a devenit astăzi certitudine. Compania franceză Veolia și-a anunțat retragerea din parteneriatul cu Petrolul Ploiești.

În ultimii patru ani, filiera din România a fost principala sursă de finanțare a ”lupilor galbeni” care n-au reușit însă rezultatele așteptate de întreaga suflare prahoveană.

Petrolul a ratat pentru a treia oară consecutiv promovarea în Liga 1, chiar dacă a avut mereu unele dintre cele mai mari bugete din Liga 2-a. Iar acest lucru ar fi cântărit decisiv în luarea acestei decizii.

Se vorbește însă că, de fapt, compania-mamă din Franța n-ar mai fi fost dispusă să investească în acești ani de criză în sportul românesc.

”Veolia România anunță că, odată cu încheierea sezonului competițional 2020-2021, parteneriatul de finanțare a echipei Petrolul Ploiești se închide, compania exprimându-și intenția de a sprijini în continuare clubul, în calitate de sponsor, pentru următorul sezon competițional.

Veolia România s-a alăturat echipei ploieștene într-un moment dificil, acum 4 ani, când Petrolul Ploiești se afla în Liga a IV-a. A pus bazele acestui parteneriat din respect față de comunitatea ploieșteană și cu dorința de a obține performanță.

De a profesionaliza clubul, asigurând stabilitate financiară, dar și expertiză pentru dezvoltarea unui proiect sustenabil în peisajul fotbalistic național.

În toată această perioadă, partenerul finanțator a garantat toate condițiile financiare pentru ca echipa de referință a orașului Ploiești să obțină rezultate.

Și-a respectat fiecare obligație contractuală aferentă acestui parteneriat, cu deplin respect față de proceduri și lege”, se anunță în comunicatul oferit publicității de partenerul-finanțator al Petrolului.

Echipa va reveni astfel în gestiunea majoritară a primăriei, care ar avea planuri ambițioase cu Petrolul. De la care va cere imperios promovarea. Ca atare, s-ar fi demarat deja discuții pentru o resetare totală, cu o altă organigramă.

În plus, se vizează nume sonore pentru banca tehnică, vehiculându-se negocieri cu Chivu, Adrian Ursea și Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Articole recente

Oana și Viorel Lis, pregătiți să adopte un copil: ”Nu va fi bebeluș!”

N-au fost doar vorbe sau povești. Oana Lis chiar își să aibă un copil și merge până la capăt. Așa cum anunța încă din...

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

ANEXA Nr. 5.G la procedură SC IRISH TOWN DEVELOPMENT SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul,:  ’’Construire locuinta...

Surpriza Reginei: și-a lansat propriul brand de bere!

La începutul lunii aprilie, Regina Elisabeta a II-a și-a luat adio de la soțul ei, Prinţul Philip, care a decedat la vârsta de 99...

Bahmuțeanca, mesaj neașteptat pentru Prigoană! Ce spune despre fostul soț

La cât se ceartă, se înjură, se acuză și probabil se vor mai contra toată viața lor, nimeni nu mai credea că Bahmuțeanca ar...

Andreea Marin despre Bănică: ”El este doar tatăl copilului meu!”

Ce se ascunde oare în spatele unei declarații elegante, dar extrem de tranșantă? Când după o căsnicie de 7 ani, Ștefan Bănică și Andreea...

Editie aniversara a Salonului Artelor Decorative la Muzeul National Cotroceni

Muzeul Național Cotroceni va găzdui, în perioada 6 mai – 6 iunie 2021, a XIX-a ediție a Salonului Artelor Decorative, eveniment care a devenit,...