vineri , 3 aprilie 2020
Home / Actualitate / Pedepsit de regină, la 60 de ani

Pedepsit de regină, la 60 de ani

În urma implicării prinţului Andrew în scandalul Epstein, care a determinat renunţarea la îndatoririle sale publice, regina Elisabeta a II-a l-a pedepsit pe fiul său preferat, anulând ceremonia lui de aniversare a vârstei de 60 de ani care urma să aibă loc în februarie 2020, informează ABC.
Când Andrew, cel de-al treilea fiu al reginei Elisabeta a II-a a venit pe lume, avioanele RAF au survolat Londra şi mii de oameni s-au strâns în faţa palatului Buckingham. Pe 19 februarie 2020 se împlinesc 60 de ani de la naşterea prinţului Andrew, care însă anul viitor nu va avea parte de sărbătorirea zilei sale de naştere.
Regina a decis anularea ceremoniilor oficiale, la o săptămână după ce l-a privat pe Andrew de îndatoririle lui publice, la îndemnul lui Charles.
Andrew a fost întotdeauna fiul preferat al mamei sale, care i-a iertat numeroasele scandaluri, atât sexuale cât şi financiare. Însă prietenia ducelui de York cu fostul om de afaceri Jeffrey Epstein – condamnat pentru viol, pedofilie şi trafic de minori şi care s-ar fi sinucis în închisoare – precum şi relaţia lui Andrew cu o adolescentă de 17 ani, din 2001, reprezintă un scandal atât de mare, încât prinţul trebuia îndepărtat de ochii opiniei publice.
Petrecerea aniversară din 19 februarie 2020 se va limita la o cină în familie după retragerea prinţului din viaţa publică, potrivit Sunday Times.

Distribuie:

Check Also

Primăriile, obligate să dezinfecteze blocurile

Primăriile din toată țara au obligația ca, începând cu 31 martie, să asigure toate resursele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *