joi , 20 februarie 2020
Home / Actualitate / Mihai Apostolache a fost ales președinte al Partidului Prahova în Acțiune

Mihai Apostolache a fost ales președinte al Partidului Prahova în Acțiune

La finalul lunii decembrie a avut loc Convenția Partidului Prahova în Acțiune, eveniment în cadrul căruia cei 122 de delegați prezenți au votat structura de conducere a Partidului Prahova în Acțiune, formațiune locală înființată recent, cu orientare de centru.
Președinte al Partidului Prahova în Acțiune a fost ales conferențiarul universitar doctor Mihai Apostolache, fondator al conceptului “Prahova în Acțiune”. Mihai Apostolache a adus în Județul Prahova prestigiosul Institut Aspen România, al cărui fondator este diplomatul Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, între cei doi fiind o veche prietenie.
În afară de președinte, din structura de conducere a Partidului Prahova în Acțiune mai fac parte 1 președinte executiv, 1 secretar general, 1 trezorier și 11 vicepreședinți.
Delegații la Convenția Partidului Prahova în Acțiune au ales și Comisia Centrală de Arbitraj și Comisia Centrală de Cenzori. Partidul Prahova în Acțiune figurează în Registrul Partidelor Politice la poziția 202.
În opinia reprezentanților Partidului Prahova în Acțiune, “politica trebuie făcută de jos în sus, de la bază către centru, dinspre cetățean către instituții”.
Sloganul partidului este „Ambiția de a realiza ceva măreț!”.

Check Also

Republica Moldova, un stat suspect de „coronavirus”

Nimic nu merge la est de Prut. Lucrurile stau la fel de prost la ambii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline