fbpx
marți , 26 mai 2020
Home / Pamflet / Ma doare-n bascalie! Primarul PSD Paulesti. Functii. ALDE

Ma doare-n bascalie! Primarul PSD Paulesti. Functii. ALDE

Primarul PSD din Păulești a trecut la PNL, iar primarul PNL din Mizil a zbughit-o la PSD. O deontoloagă din Ploiești scrie așa, cu referire la acest episod de traseism politic: „O surpriză a fost prezentarea drept viitor candidat social-democrat pentru fotoliul de primar al orașului Mizil a actualului edil al localității, transferat de la PNL la PSD. Având în vedere că o mișcare similară a fost făcută în sens invers în comuna Păulești, unde actualul primar a plecat de la PSD către PNL, se poate spune că social-democrații au până acum un avantaj-de imagine, cel puțin-față de liberalii prahoveni.” Da` de ce, fato, sunt în avantaj unii față de ceilalți, dacă schimbul e 1-1? Aaa, poate fiindcă e mai înalt și mai gras jupânul de la Mizil, comparativ cu logofătul Păuleștilor! Că altfel nu le-a pus nimeni ăstora pe cântar competențele! Iar dacă vorbim despre localități…mda, una e de fițe, iar alta…de căruță!

-Calu-i bun că are dinți,
Plăcintele că-s fierbinți,
Dar pe omul bunicel,
Caută-l la cerebel.

Când vine vorba despre funcții la stat, eșalon 2,3,4 etc., dr. Bogdan Nica, fost liberal, actual ALDE-ist și viitor NU MAI ȘTIM CE, cade mereu ca pisica în picioare. Până la 1 februarie, omul a fost secretar general adjunct la Ministerul Mediului, post în care a fost plasat de colega Grațioasa, pe moșia statului ei român. În urmă cu câteva zile, Bogdănel a fost numit director la APM Prahova. Anul trecut, când a plecat de la liberali la ALDE, omul zicea că din „PNL a mai rămas doar o siglă”. Ei, boierule, cum e acum, nu pute că ai primit o funcție de la o siglă?

Ce mi-e drag mie când niște parlamentari din Prahova scriu așa, dar cu referire la alți colegi din opoziție: „Fără impostori în funcții publice!” Primul reflex e să comentezi așa: dar bine te-ai definit, bre! Nici eu nu puteam zice mai bine de voi, ăștia, care n-ați făcut nimic în viața voastră, în afară de a trăi pe spinarea statului și a noastră!
-E un sport sau e o artă,
Râde hârb de oală spartă!
Vorba ta e fără rost:
Zi tu rima…
Că eu, nene, mi-s în post!

Hopa, ALDE a desemnat o conducere interimară în Prahova. Președinte este „Animalelor, mi-e scârbă de voi.” Atât de scârbă încât, azi, v-ar cere voturile. Omul, nu-i spunem numele, că-l aflați voi de unii singuri, îi făcea pe cei care au ieșit în 2017 în stradă, împotriva OUG 13, cretini și naziști: „Ieri, a avut loc prima manifestație nazistă din ultimii 70 de ani, în Romania. Au ieșit niște cretini care vor tortura în locul privării de libertate și lagăre de exterminare în locul închisorii (…) Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară (…) Fac spume când văd naziști. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis (…) jos cretinii și naziștii!” Bravo, ALDE, zic că v-ați scos: drumul spre coșul istoriei n-a fost niciodată mai sigur decât acum, când v-ați ales drept șef pe „Animalelor, mi-e scârbă de voi.” Să vezi ce scârbă o să aibă electoratul la vot!

Distribuie:

Check Also

Ma doare-n bascalie! Baietii de la USR

Băieții ăștia de la USR sunt veșnic nemulțumiți. Acuma, acuză un blat între PSD și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *