fbpx
marți , 26 mai 2020
Home / Actualitate / LUMEA ÎN CARE NU VREAU SĂ TRĂIESC!

LUMEA ÎN CARE NU VREAU SĂ TRĂIESC!

Fără să fiu câtuși de puțin plin de dramatism ci mai degrabă al dracu’ de realist, o să vă împărtășesc câteva constatări ale ultimilor ani, vizavi de lumea în care am ajuns, din păcate, să trăim. Și n-o să fiu prea academic. Și nici foarte lung. Și nici nu are legătură cu o situație anume ci este vorba doar despre…viață.
Dragii mei, vin dintr-o familie în care, împreună cu frații mei, am fost educați că sunt câteva lucruri pe care, odată ce le-ai făcut, nu le mai poți da sau lua înapoi. Iar acestea sunt: cuvântul de onoare dat, mâna dată ca înțelegere, privitul în ochi când am zis da sau nu. Din păcate însă, toate acestea s-au transformat în gesturi de falsă prietenie amestecate cu golăneli ieftine, mai exact în “jurat”, “bătut palma” și “privit chiorâș”. Iar ceea ce este cu adevărat trist este faptul că tocmai o parte din generația tânără este cea care a ajuns să folosească mișelește gesturile care altădată însemnau onoare, respect, caracter. Și nu, nu voi generaliza, pentru că știu că mulți dintre cei care vor citi rândurile nu și-au educat copiii așa.
M-am săturat însă de false prietenii, false jurăminte, false înțelegeri, false promisiuni. Am ajuns să trăim într-o lume în care nu putem deosebi adevărul de minciună, tocmai pentru că am lăsat minciuna să violeze adevărul și asta ne-a orbit. Iar dacă ai îndrăznit să îți spui credința într-un lucru pe care îl consideri drept, să fii pus la zidul infamiei ca fiind fals, interesat și mincinos. De ce? Pentru că nu este adevărul lor.
Ei bine, într-o astfel de lume eu nu vreau să trăiesc. Și îmi doresc din suflet să apară acel cineva, care să poată spune adevărul și să reușească să recâștige și să reinstaureze valorile învățate de mine acasă. Cu el voi da mâna, lui îi voi da cuvântul de onoare, în ochii lui mă voi uita. Până atunci, am un mesaj scurt pentru toți cei care azi nu sunt decât niște fake-uri…duceți-vă dracu’ toți!
Zpl-scârbădefakeuri
Distribuie:

Check Also

Donație OMV către Maternitatea Ploiești

OMV Petrom a donat Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești 250.000 de lei pentru achiziția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *