13.8 C
Ploiești
duminică, 19 mai, 2024
spot_img
AcasăActualitateLa Cea De a 12-aAniversare, Centrul De Limbi Străine “Belle Languages”mai Primește...

La Cea De a 12-aAniversare, Centrul De Limbi Străine “Belle Languages”mai Primește Un Premiu Important

Luna acesta, Centrul de limbi străine ,,Belle Languages,, aniversează 12 primăveri de la inființare. Odată cu această aniversare,  Cambridge University Press and Assessment, British Councilși Fischer International, oferă încă un premiu important, după ce, în urmă cu 7 ani, aceeași prestigioasa Universitate ii oferea titlul de „Best Preparation Centre -Best Book User CUP”din Romania și tiltul de „Premium Plus Preparation Centre” oferit de către British Council Romania în septembrie 2023.

În urma cu doi ani, cadrul Conferinței de Limba Engleză„Cambridge Day” oferită profesorilor din România, de către Cambridge University Press and Assessment, o campanie puternică a fost promovată de către cei mai importanți jucători pe piață în ceea ce privește predarea limbii engleze: British Council – cel mai mare furnizor de examene Cambridge English din Romania, Fischer International -un important promoter al celor mai de valoare suporturi de curs in ceea ce privește predarea limbii englezeși, nu in ultimul rând Cambridge Assessment Romania: ,,We Can Do More Than Photocopying,,. În cadrul acestei campanii au fost înscrise școli de stat, private, precum și centre de pregatire în care se învată limba engleză.

Scopul campaniei „We can do more Than Copying” este acela de a furniza materiale autentice și de calitate tuturor celor care studiază această limbă de circulație internațională, primind in cadrul cursurilor cele mai noi informații in ceea ce privește pregătirea unor examene internaționale riguroase, așa cum sunt examenele Cambridge English, care testează și evaluează toate cele 4 abilități de învățare (ascultare, vorbire, citire și scriere) conform Cadrului Internațional de Referință al Limbilor Străine, de la A1, A2, B1,B2, C1 și finalizând cu C2.

Ce înseamnă pentru Belle Languages acest premiu?
„Eu zic ca acest premiu vine ca o întărire a celui primit în urma cu 7 ani. Pentru acest premiu, s-au analizat tot participanții pe o perioadă de 1 an și au trebuit să dovedească De Ce merită prin argumente și dovezi clare ce puteau fi contestate in orice moment.Este clar că noi am arătat și demonstrate seriozitate in mod constant și am fost consecvenți in cea ce oferim celor care ne trec pragul. Cu siguranța un al doilea astfel premiu oferit de către Cambridde University Press and Assessment ne scoate din mulțime și ne oferă un alt statut in rândul celor au acelasi profil de business”.

Ce vă propuneți pentru următorul an?
„Firește ca ne dorim să ne înscrim și să câștigăm și alte locuri I, iar acestea să vină la pachet cu motivație pentru copiii care studiază alături de noi, iar ei să ne considere un rol-model, văzând că lucrul bine-facut aduce și mulțumire și apreciere din partea celor despre care doar ii vedem pe coperțile unor reviste, cărți sau i-am văzut pe la televizor.” -ne-a declarat doamna Constanța Rușinaru, directorul centrului de limbi străine Belle Languages Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente