fbpx
miercuri , 27 mai 2020
Home / Actualitate / INVERS PENTRU O ZI

INVERS PENTRU O ZI

Iar acea zi să fie cea a alegerilor pentru președinte. Și inversul să sune chiar așa. Cei fără nicio șansă să câștige. De ce? Pentru că, ascultându-i și urmărindu-le prestația, au fost net peste „vedetele” Iohannis, Viorica și Barna.
Și uite așa ne-am ales cu o mizerie de campanie electorală, în care cei numiți nu vor și nici nu cred că îi interesează să ne câștige votul prin prezentarea unor idei, programe, planuri, în dezbateri libere cu posibilii alegători și cu contracandidații ci vor doar să nu facă vreun pas fatalmente greșit. De aceea nici nu vor să intre în dialog cu ceilalți concurenți. Și mai e motivul cel mai trist: frica de propria umbră, nu de celălalt. Dovada? Se ascund ca niște lași în spatele „strategiilor” de campanie. Să le fie rușine!
În schimb, aproape că îmi este drag să mă uit la Paleologu, la Ivan, la Diaconu, să îi văd cum, chiar dacă cred că recunosc și ei că n-au șanse să câștige alegerile, se zbat, lansează idei, spun lucruri, plâng, râd, fac dezvăluiri sunt…NORMALI.
Sunt singurii care chiar merită titulatura de CANDIDAT la președinție. Au o singură șansă și fac ce cred ei că e mai bun pentru a ne câștiga încrederea. În timp ce, ceilalți, ori tac ca rahatul în iarbă, ori zâmbesc/rânjesc tâmp la comanda unor mercenari străini de români și România reală.
Rușine primilor!
Felicitări învinșilor!

Distribuie:

Check Also

Donație OMV către Maternitatea Ploiești

OMV Petrom a donat Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești 250.000 de lei pentru achiziția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *