luni , 30 martie 2020
Home / Actualitate / Începe „InfO(1) Cup” 2020

Începe „InfO(1) Cup” 2020

Centrul Județean de Excelență Prahova, în parteneriat cu Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Ploiești, organizează, timp de trei zile, singurul concurs internațional de informatică din România adresat juniorilor-„InfO(1) Cup”, ajuns la a patra ediție.

InfO(1) Cup este, de asemenea, unicul concurs din țară în care toate comisiile de organizare (științifică, tehnică și secretariat) sunt formate din elevi olimpici. Aceștia sunt elevi ai centrului de excelență prahovean, ai colegiului „I.L. Caragiale” Ploiești, alături de absolvenți, olimpici internaționali ai României, în prezent studenți la universități de prestigiu precum Oxford University, Cambridge University, University College of London, Imperial College of London, Edinburgh University și Bristol University. La competiția din perioada 14-16 februarie vor participa elevi olimpici din România, membri ai lotului restrâns de juniori, reprezentanți ai centrelor județene de excelență sau ale unor colegii de prestigiu, precum și echipe ale unor țări invitate.

Miruna BOGDĂNESCU; www.ziarulploieştii.ro

Distribuie:

Check Also

Percheziții la o persoană bănuită de mai multe tâlhării în Ploiești

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat o percheziție la domiciliul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *