3.3 C
Ploiești
marți, 28 noiembrie, 2023
spot_img
AcasăHoroscopHoroscop săptămânal • 16 - 22 noiembrie 2023

Horoscop săptămânal • 16 – 22 noiembrie 2023

Sfatul astrologic al săptămânii: “Fie ca cel mai bun să câştige!”

Berbec
Intensitatea dorinţelor tale este maximă, este posibil să trăieşti experienţe care aduc la suprafaţă motivaţii puternice. Ar fi bine să îţi confrunţi unele tendinţe distructive precum gelozii sau temeri, astfel vei putea să creşti spiritual. Canalizarea ambiţiilor către realizarea unor scopuri profesionale ar ajuta.

Taur
Se pare că a venit momentul unor clarificări între tine şi partenerul/a de cuplu. Vei căuta prilejul de a pune cărţile pe masă în relaţie şi te vei manifesta foarte asertiv/ă faţă de el/ea, jucând la modul „totul sau nimic”, „acum ori niciodată”. Ar trebui totuşi să fii deschis/ă la compromisuri, cheia constând în ascultarea celeilate părţi.

Gemeni
Situaţia la locul de muncă poate deveni de-a dreptul explozivă pentru că te-ai implicat trup şi suflet acolo şi simţi că cei din jur, colegii, nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Fă apel la intuiţie pentru a tempera lucrurile, pentru a le da o turnură constructivă.

Rac
Zilele acestea s-ar putea să iasă la iveală o parte oarecum histrionică a personalităţii tale, căutând cu impulsivitate să îţi demonstrezi latura pasională. O bună modalitate de eliberare ar fi participarea la competiţii sportive. Atitudinea îndrăzneaţă în amor poate duce la schimbări pe plan relaţional.

Leu
Starea ta interioară clocoteşte de-a dreptul. Eşti preocupat/ă de găsirea unor răspunsuri despre tine însuţi/însăţi, dar şi de a-ţi proteja intimitatea. Te-ar ajuta să îţi creezi o rutină zilnică specifică unui stil de viaţă sănătos: hrană proaspătă şi variată, mişcare în aer liber.

Fecioară
Te va cuprinde o fervoare mentală extraordinară. Vei căuta să îţi faci cunoscut punctul de vedere, însă ai grijă la modul cum comunici, nu ar fi indicat să îţi impui cu forţa părerile. Riscul de certuri este ridicat. Punerea în practică a ideilor tale într-un mod creativ ar fi de folos.

Balanţă
Perioada imediat următoare te va provoca să îţi dozezi energia fizică, dar să îţi şi revizuieşti felul în care te raportezi la valorile personale, la posesiunile tale. Nu te agăţa prea mult ce ceea ce deţii, evită posesivitatea. O investiţie imobiliară ar fi avantajoasă.

Scorpion
Afirmarea de sine este un aspect primordial pentru tine în această perioadă. Dinamic/ă, rezistent/ă şi întreprinzător/oare, ţii să fi recunoscut/ă ca o figură conducătoare. Probleme ar putea apărea dacă asertivitatea ta ia note de agresivitate, de aroganţă. Adaptarea modului în care comunici este recomandată.

Săgetător
Ai nevoie de ceva timp cu tine însuţi/însăţi, să îţi aduni forţele şi, mai ales, să te decizi ce îţi doreşti cu adevărat. Până una, alta, ai putea să îi ajuţi pe alţii. Astfel vei căpăta un sentiment al propriei valori care te va face mai încrezător/oare în tine.

Capricorn
Este posibil ca în zilele ce vin să te acapareze total viaţa socială, activităţile cu prietenii sau eventuale acţiuni caritabile. Gradul mare de implicare pe care îl afişezi poate fi perceput de unii ca fiind un pic prea forţat. O ponderare a tendinţei de dominare ar fi benefică pentru toată lumea.

Vărsător
Foarte ambiţios/oasă şi orientat/ă spre rezultate, ai un avânt puternic de a-ţi urmări obiectivele profesionale acum. Se pare că eşti hotărât/ă să obţii ceea ce îţi doreşti, să fii recunoscut/ă pentru meritele tale. Nu duce totul până la obsesie, asta ar funcţiona în detrimentul tău.

Peşti
Vei fi tentat/ă să descoperi lucruri noi, să afli punctul celorlalţi de vedere asupra unor concepte, a unor situaţii. Nu încerca să îţi impui propriile opinii, fii tolerant/ă cu alte viziuni care ţi se prezintă. Ca o consecinţă, ţi-ai putea lărgi cercul de prieteni cu oameni interesanţi, deşi diferiţi faţă de tine.

Astrolog Mihaela Manea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente