11.3 C
Ploiești
vineri, 24 septembrie, 2021
Acasă Horoscop HOROSCOP 9 aprilie 2021

HOROSCOP 9 aprilie 2021

Berbec
Nativii Berbec sunt sfătuiţi astăzi să aibă mai multă grijă la alimentaţie. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc. S-ar putea însă să fiţi luaţi de val, să aveţi diferite pofte şi să exageraţi cu mâncarea, dar dacă vreţi să evitaţi problemele stomacale încercaţi să vă abţineţi de la produsele cu multă grăsime, altfel aţi putea regreta spre seară.

Taur
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului îşi vor petrece ziua în jurul casei, cu treburi casnice. Aveţi o conexiune bună cu domiciliul, motiv pentru care vă va fi greu să ieşiţi la vreo plimbare. Aţi putea face câteva modificări legate de design-ul locuinţei. Spre seară veţi începe să vă clarificaţi anumite semne d eîntrebare legate de partenerul/partenera voastră.

Gemeni
Nativii Gemeni îşi vor petrece ziua înconjuraţi de acte, documente şi tranzacţii cu băncile. Puteţi primi vești bune cu legate de un credit de la bancă sau veţi avea semnăturile necesare pentru o plecare la studii în străinătate. Fiţi pozitivi, astrologii întrevăd schimbări pozitive.

Rac
Cei aflaţi sub semnul Racului au multă treabă astăzi în ceea ce priveşte sfera profesională. Veţi avea de luat hotărâri legate de un proiect, o relație cu mediul extern, poate cineva din străinătate are nevoie de ajutorul vostru sau voi veţi avea nevoie de sprijin din afară. Vă puteţi aştepta la un răspuns pozitiv. În ceea ce priveşte comunicare aţi putea fi prea impulsivi, la muncă trebuie să fiţi atenţi să nu intraţi în conflicte sau discuţii nepotrivite.

Leu
Leii vor să îşi impună punctul de vedere în comunicarea cu cei din jurul lor. Aveţi grijă cum gestionaţi relaţiile profesionale, colegii, superiorii sau poate chiar prietenii, rudele vor crede să sunteţi prea agresivi, v-ar putea refuza propunerile ceea ce vă va face să vă simţiţi lezaţi. Încercaţi să priviţi totul cu obiectivitate şi să acceptaţi pierderile.

Fecioară
Nativii Fecioară vor fi absorbite astăzi de discuţiile cu cei din jur. Aţi putea dezbate şi pune la punct detalii importante precum şi strategia unui nou proiect la care lucraţi. O persoană mai în vârstă, fie din sfera profesională, fie din familie v-ar putea ajuta să luaţi deciziile corecte şi vă va sprijini spre succesul vostru.

Balanţă
Azi Balanţele au idei geniale la locul de muncă sau o strategie bună de comunicare cu un șef, o persoană superioară. S-ar putea să apară inclusiv posibile deplasări. În acest drum poți începe o relație sau o serie de perspective noi. Luaţi totul ca atare, astrologii vă sfătuiesc să nu vă mai temeţi de necunoscut.

Scorpion
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Scorpionului au parte de o zi bună în ceea ce priveşte relaţia cu familia, dar şi cu persoanele din sfera profesională. Veţi fi surprinşi de modul în care veţi reuşi să îi faceţi să vă aprobe şi să vă urmeze paşii. Întâlniţi prieteni noi, simpatizanţi care vă vor aduce beneficii sociale.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să fie mai chibzuiţi. Aveţi grijă cum vă cheltuiţi banii în această zi. Vor apărea lucruri pe care le veţi vrea cu tot sufletul, dar de fapt nu veţi avea nevoie cu adevărat de ele. Banii risipiţi nu se vor mai întoarce însă în buzunarul vostru. Cel mai bine ar fi să cereţi sfaturi înainte de a face o achiziţie, mai ales dacă este costisitoare.

Capricorn
Cei aflaţi sub semnul Capricornului au parte de o zi foarte bună la serviciu. Vă veţi simţi energici, pregătiţi şi veţi lua decizii bune, mai ales dacă lucraţi cu acte şi documente. De-a lungul zilei o persoană vă va oferi ajutorul şi sprijinul necesar pentru a face o achiziţie importantă în viaţa voastră. Ascultaţi-i sfaturile, pot fi preţioase.

Vărsător
Nativii Vărsător se pot bucura de o zi liniştită, fără evenimente perturbatoare. S-ar putea să primiţi veşti bune, anunţă astrologii, legate de o asociere, un parteneriat. Fiţi vigilenţi, ţineţi ochii deschişi pentru a nu întâmpina obstacole nedorite şi cereţi sfatul familiei dacă simţiţi nevoia.

Peşti
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Peştilor vor purta discuţii importante în familie astăzi, mai ales legate de o chestiune delicată. Cineva drag s-ar putea să vă ceară ajutorul, va avea nevoie de sprijinul vostru, fie moral, fie financiar. Fiţi buni, îngăduitori şi răbători. Susţinerea voastră poate fi extrem de importantă pentru această persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Articole recente

CUPA BĂNEASA EDIȚIA I-A

    Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pandemiei, competiţiile fiind suspendate, dar minifotbalul...

CE AU/ N-AU ÎN COMUN DRAGNEA ȘI NĂSTASE!?

Editorial de Marius Marinescu Amândoi au fost președinți ai PSD. Unul știe introducerile de la cărți, celălalt cuprinsul. Amândoi au făcut pușcărie pentru fapte presupuse a...

Se distribuie pachetele alimentare la Ploiești

    Până pe data de 1 noiembrie 2021, la Ploiești, se distribuie pachetele alimentare, program finanțat din Fondul de ajutor European destinat celor...

Fotbal / Petrolul este lider în Liga 2

    Petrolul 52 Ploiești este noul lider în Liga 2 la fotbal, după ce a învins vineri, pe teren propriu, pe Ripensia Timișoara,...

Săptămână cu accidente rutiere

A intrat cu mașina în semafor, la Câmpina     Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe Bulevardul Carol...