11.3 C
Ploiești
joi, 23 septembrie, 2021
Acasă Horoscop HOROSCOP 13 aprilie 2021

HOROSCOP 13 aprilie 2021

Berbec
Prinzi curaj şi mergi în biroul şefului ca să îi ceri o mărire de salariu. Superiorul tău va aprecia dezinvoltura ta şi îţi va oferi mărirea de salariu mult dorită. Pe plan seintimental se anunţă o furtună din cauza lipsei de comunicare.

Taur
Începutul de săptămână te prinde obosit şi fără chef de viaţă. Încearcă să te odihneşti mai mult pe timpul nopţii şi să faci şi câteva ore de sport, care te vor ajuta să îţi recapeţi energia. O veste bună îţi va schimba starea de spirit.

Gemeni
Partenerul de cuplu îţi va propune o ieşire în aer liber alături de prietenii săi, însă tu nu îţi doreşti să îţi petreci timpul în compania persoanelor care nu îţi sunt pe plac şi nu ştii cum să îi spui asta persoanei iubite.

Rac
Toată ziua ţi-o vei petrece grădinărind sau ocupându-te de plantele din balcon. Te relaxează enorm această activitate şi te gândeşti să mai achiziţionezi plante şi ustensile de grădinărit şi să îţi inviţi partenerul să ia parte la această activitate relaxantă.

Leu
Te vei implica mai mult la locul de muncă şi îţi vei ajuta colegii la nevoie. Simţi nevoia de afirmare şi vrei să creşti în ochii şefilor. Nu este exclus ca efortul tău să fie răsplătit cu o avansare pe care o vei accepta negreşit.

Fecioară
Îţi vei ajuta o rudă cu banii, însă vei risca să nu îi mai primeşti înapoi. Partenerul de cuplu îţi va ţine morală fiindcă nu l-ai consultat înainte să dai bani din casă, însă ştie prea bine că ai un suflet bun şi îi ajuţi pe cei care au nevoie de tine.

Balanţă
Vei avea o zi normală la locul de muncă, fără probleme apărute din senin şi fără discuţii cu colegii. Parcă nu îţi vine să crezi că poţi să ai parte de linişte şi armonie. Pe plan sentimental, partenerul îţi pregăteşte o surpriză de zile mari.

Scorpion
Vei face un împrumut la bancă şi astfel vei reuşi să îţi achiţi toate datoriile pe care le aveai pe la rude. În timpul liber vei ieşi la alergat şi te vei bucura că începi să simţi tonusul pe care îl credeai pierdut.

Săgetător
Îţi petreci ziua printre rafturile magazinelor şi în cabina de probă. Vrei să îţi reînoieşti garderoba de primăvară, dar nu prea găseşti nimic care să fie pe gustul tău. Spre seară vei primi o invitaţie în oraş, însă te vei simţi prea epuizat ca să răspunzi afirmativ invitaţiei.

Capricorn
Un prieten apropiat te invită într-o excursie de-o zi iar cu accepţi invitaţia cu mare plăcere. Nu ai mai ieşit de mult din oraş, iar acum te bucuri că ai ocazia să o faci. Dacă ai avea suficiente resurse materiale, toată viaţa ta ar fi o călătorie.

Vărsător
Vei avea parte de venituri suplimentare obţinute din închirierea unei locuinţe sau a unui teren. Acest lucru te va bucura enorm fiindcă îţi doreai nişte bani suplimentari pe care să îi investeşti în educaţia copiilor tăi.

Peşti
Îţi cauţi un nou loc de muncă şi mergi la diferite interviuri. Îţi doreşti să devii propriul tău şef, dar nu ai finanţele necesare menite să te ajute să dai start afacerii pe care ţi-ai propus-o.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Articole recente

CUPA BĂNEASA EDIȚIA I-A

    Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pandemiei, competiţiile fiind suspendate, dar minifotbalul...

CE AU/ N-AU ÎN COMUN DRAGNEA ȘI NĂSTASE!?

Editorial de Marius Marinescu Amândoi au fost președinți ai PSD. Unul știe introducerile de la cărți, celălalt cuprinsul. Amândoi au făcut pușcărie pentru fapte presupuse a...

Se distribuie pachetele alimentare la Ploiești

    Până pe data de 1 noiembrie 2021, la Ploiești, se distribuie pachetele alimentare, program finanțat din Fondul de ajutor European destinat celor...

Fotbal / Petrolul este lider în Liga 2

    Petrolul 52 Ploiești este noul lider în Liga 2 la fotbal, după ce a învins vineri, pe teren propriu, pe Ripensia Timișoara,...

Săptămână cu accidente rutiere

A intrat cu mașina în semafor, la Câmpina     Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe Bulevardul Carol...