11.3 C
Ploiești
joi, 23 septembrie, 2021
Acasă Horoscop HOROSCOP 12 aprilie 2021

HOROSCOP 12 aprilie 2021

Berbec
Relațiile de prietenie sunt punctul forte al Berbecilor și dau totul pentru a ajuta și a fi acolo unde este nevoie de ei. Astăzi, însă, e nevoie să fiți puțin mai atenți la ceea ce se îmtâmplă în jurul vostru. Pot apărea tensiuni neprevăzute sau poate un prieten vechi simte nevoie să se descarce în fața voastră.

Taur
Taurii nu reușesc nici astăzi să se odihnească. Sunteți preocupaţi cu întâlniri pe care le-ați tot amânat, şedinţe în care trebuie să puneți la punct și cele mai mici detalii, discuţii lungii și fără un numitor comun cu partenerii de afaceri. La finalul zilei, însă, este foarte posibil să nu se ajungă la un rezultat concret.

Gemeni
Nativii Gemeni se confruntă cu probleme în relații, fie ele de prietenie sau amoroase. Aveţi dubii în privința a orice vi se spune sau vi se arată și sunteţi nesiguri pe deciziile pe care vreți să le luați. Astrele vă recomandă să vă relaxaţi cât mai mult şi să nu vă grăbiţi în alegeri.

Rac
Relațiile Racilor cu persoanele dragi se bazează pe încredere și onestitate. Nu ar trebui mereu, însă, să vă încredeți în promisiunile făcute de femei. Poate că interesul lor este mai presus de relația pe care o aveți și veți investi timp și sentimente fără a primi nimic în schimb.

Leu
Schimbările sunt la ordinea zilei în viața Leilor. De data aceasta, însă, deciziile privind o relaţie sau o casă ar trebui să mai aştepte și să cântăriți mai bine următorul pas. În schimb sunteţi foarte bine susţinuţi pe zona studiilor și vă dați seama că informaţiile acumulate până acum vă vor fi de mare folos în viitor.

Fecioară
Nativii fecioară par a fi ușor agitați și nu reușesc să-și păstreze calmul. Ar trebui să fiți mai flexibili şi să dați dovadă de înţelegere și maturitate în decizii. Pe de altă parte, norocul de care vă tot bucurați de ceva vreme nu se lasă dus de stare voastră de spirit, așa că vă puteți planifica liniștiți călătorii scurte.

Balanţă
Comunicarea este punctul forte al Balanţelor în această zi, indiferent dacă negociază sau pur şi simplu poartă un dialog cu o persoană apropiată sau cu un posibil partener de afaceri. Dar, mare atenţie, abţineţi-vă de la achiziţii, vânzări sau semnări de contracte, nu este o perioadă bună, iar riscurile pot aduce cu sine mai mult pierderi decât câştiguri.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiţi astăzi să aibă grijă pe plan financiar în cazul în care îşi doresc să obţină succesul în viitorul apropiat. Dacă o ofertă sună bine, sunt şanse mari să nu fie întocmai adevărată. Trebuie să analizaţi fiecare detaliu înainte să vă asumaţi vreun risc.

Săgetător
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Săgetătorului ar trebui să aibă mai multă încredere în forţele lor şi să nu se teamă de experienţele noi. Nu băgaţi în seamă vorbele rele ale celor cârcotaşi care vor doar să vă pună piedici şi să lanseze obstacole în calea succesului vostru.

Capricorn
Dacă cineva caută ceartă, nativii Capricorn sunt mediatorii perfecţi în această zi. Abilităţile voastre extraordinare de negociere vor rezolva nişte discuţii tensionate, fie în familie, fie în sfera profesionaă. Fiţi răbdători şi înţelegători cu cei din jurul vostru. Veşti bune ar putea veni spre seară.

Vărsător
Veștile bune nu întârzie să apară niciodată. Nativii Vărsător care aşteaptă un răspuns legat fie de un job, fie de o sumă de bani sau de o întâlnire, ar trebui să se aştepte şi la schimbări de ultim moment care ar putea îmbunătăți situația. Dar spre seară, puteţi primi o veste bună din partea unei femei importante în viața voastră.

Peşti
Nativii Peşti sunt plini de creativitate şi le merge excelent în dragoste, în această zi. La capitolul bani însă trebuie să fiţi mai reţinuţi. Încercaţi să nu mai cheltuiţi ca în ultima vreme, căci s-ar putea să vă alegeţi cu nişte datorii. Aţi putea economisi şi pentru o vacanţă în viitorul apropiat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Articole recente

CUPA BĂNEASA EDIȚIA I-A

    Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pandemiei, competiţiile fiind suspendate, dar minifotbalul...

CE AU/ N-AU ÎN COMUN DRAGNEA ȘI NĂSTASE!?

Editorial de Marius Marinescu Amândoi au fost președinți ai PSD. Unul știe introducerile de la cărți, celălalt cuprinsul. Amândoi au făcut pușcărie pentru fapte presupuse a...

Se distribuie pachetele alimentare la Ploiești

    Până pe data de 1 noiembrie 2021, la Ploiești, se distribuie pachetele alimentare, program finanțat din Fondul de ajutor European destinat celor...

Fotbal / Petrolul este lider în Liga 2

    Petrolul 52 Ploiești este noul lider în Liga 2 la fotbal, după ce a învins vineri, pe teren propriu, pe Ripensia Timișoara,...

Săptămână cu accidente rutiere

A intrat cu mașina în semafor, la Câmpina     Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe Bulevardul Carol...