fbpx
miercuri , 27 mai 2020
Home / Actualitate / Greta Thunberg este călătoare în timp?

Greta Thunberg este călătoare în timp?

O fotografie din 1898 a devenit virală pe internet după ce mai mulţi oameni au observat că unul dintre tinerii din poză seamănă izbitor cu activista Greta Thunberg.
Imaginea a fost făcută în Canada, în urmă cu peste 120 de ani şi a fost publicată de arhiva universităţii din Washington, potrivit Daily Mail.
În fotografie apar trei copii care scot apă din fântână, iar în prim plan este o fată ce seamănă foarte bine cu Greta Thunberg. Poza a fost răspândită rapid în mediul online, iar în jurul ei s-a creat o adevărată teorie a conspiraţiei. Mai multe persoane susţin că fata de 16 ani este, de fapt, o călătoare în timp, care a venit să ajute la oprirea schimbărilor climatice.
„Poate că a fost trimisă din viitor, în momente cheie ale istoriei, pentru a opri schimbările climatice”, a scris o persoană pe Twitter.
„Greta Thunberg apare într-o poză de acum 120 de ani şi este conspiraţia mea preferată. Greta a venit din viitor pentru a ne salva”, a comentat o alta.
Cu toate că imaginea apare şi pe site-ul Universităţii din Washington, mai multe persoane au sugerat că poza ar fi modificată, deoarece fata din poză are o „faţă identică cu cea a Gretei”.
Greta Thunberg s-a întâlnit cu actorul american Leonardo Di Caprio care şi-a declarat sprijinul şi a distribuit fotografii cu ei pe Instagram. „A fost o onoare să petrec timp cu Greta”, a spus actorul, un apărător al mediului înconjurător, numind-o pe tânără „un lider al epocii noastre”.”Există doar câteva momente în istorie în care vocile au un impact puternic, în momente cruciale şi în moduri care produc schimbări”, a scris Leonardo Di Caprio pe Instagram.

Distribuie:

Check Also

Donație OMV către Maternitatea Ploiești

OMV Petrom a donat Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești 250.000 de lei pentru achiziția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *