fbpx
vineri , 3 iulie 2020
Home / Actualitate / Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2019 sărbătoarea comunității prahovene de afaceri

Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2019 sărbătoarea comunității prahovene de afaceri

Cea mai importantă sărbătoare a comunității locale de afaceri – Gala Topul Firmelor Prahovene – organizată de către Camera de Comerț și Industrie Prahova și ajunsă la cea de-a XXVI-a ediție – s-a desfășurat vineri, 25 octombrie, la complexul Sky Center din Păulești, reunind peste 400 de participanți – elita companiilor din județ, împreună cu numeroși invitați.

 

Evenimentul s-a bucurat de prezența a importante și distinse personalități. Oaspete de onoare a fost E.S. Dl. Emil Constantinescu – Președintele României între 1996-2000. Au participat numeroși parteneri instituționali ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova – reprezentanții Corpului Diplomatic acreditat la București, din partea a 30 de ambasade – ambasadori, însărcinați cu afaceri și consilieri economici – dl. Radu Oprea, Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, parlamentari, miniștri, oficiali ai administrației publice județene și locale, președinții unor reprezentanțe comerciale guvernamentale străine, în România – JETRO (Japonia) și CCPIT (China), asociații de oameni de afaceri străini, prezenți în România – Camera de Comerț și Bilaterală Belgia-România, Confindustria România, TIAD – Asociația Oamenilor de Afaceri Turci în România, reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate, ale asociațiilor de oameni de afaceri și profesionale – partenere ale CCI Prahova, reprezentanți din mediul bancar, din mass-media națională și locală. Din străinătate, oaspete al evenimentului a fost Secretarul General al CCI Banja-Luka din Bosnia-Hertzegovina, cu care CCI Prahova are semnat un acord de colaborare.
În cuvântul sau din deschiderea evenimentului, Președintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu – amfitrionul galei, a precizat: «Tot ceea ce aducem în fața Dumneavoastră cu aceasta ocazie – prezenta a distinse personalități – invitați de onoare, premii și trofee, un program de gală, de excepție – semnifică modul în care Camera de Comerț și Industrie Prahova, o organizație reprezentativă pentru mediul de afaceri prahovean și românesc, recunoaște și celebrează excelența».
Dl. Deputat Dragoş Zisopol, Secretar al Camerei Deputaţilor şi Preşedintele Uniunii Elene din România a prezentat mesajul Camerei Deputaţilor, cu această ocazie.
Firmele laureate – grupate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime – au primit diplome pentru clasarea în Top 10. Totodată, au mai fost decernate Trofeul «Responsabilitatea Socială a Întreprinderilor» – acordat firmelor care implementează cu succes conceptul de Responsabilitate Socială Corporatistă pentru o dezvoltare durabilă, Distincţia «Investitor de Top» – companiilor cu capital autohton sau străin care au realizat investiţii semnificative în perioada 2018-2019, Distincţia «Exportator de Top» şi trofeul «Femeia de Afaceri» – acordat doamnelor proprietar/asociat sau director general al firmelor prezente în Top pe primele 3 locuri.
Firmele laureate, prezente la această gală – antreprenori romani, investitori straini, exportatori de top – reprezintă o adevarată forţă economică, întrucât, acestea produc însumat cca. 35 % din cifra de afaceri a economiei judeţului Prahova (la nivelul anului 2018), profitul lor reprezintă cca. 30% din profitul realizat de toate companiile prahovene, iar angajaţii acestora reprezintă 14% din totalul de angajaţi ai societăţilor comerciale prahovene.
Companiile laureate care au participat la eveniment fac parte dintre cele 3019 de companii prahovene clasate în TOP 10, dintr-un total de 6235 firme are au îndeplinit condițiile de încadrare în TOP. În Topul Național se regăsesc 420 firme prahovene (dintr-un total de 12603 din toate județele), dintre care 69 se situează pe locul 1.
Anvergura, stralucirea şi succesul Galei Topului Firmelor Prahovene 2019 au fost posibile şi gratie susţinerii de care evenimentul s-a bucurat din partea sponsorilor şi partenerilor, dar şi a partenerilor media.
Ceremonia de decernare a diplomelor și trofeelor Topului Firmelor Prahovene 2019 s-a împletit cu un program artistic susţinut de către artişti ai Operei Naţionale din Bucureşti, Daniela Răduică solistă a secţiei de revistă a Teatrului «Toma Caragiu» Ploieşti şi ansamblul «Kymata» al Comunităţii Elene Prahova, dar și cu un dineu de gală.
Biroul de Presă al Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova

Distribuie:

Check Also

A fost operaționalizat Sumal 2, sistemul care ar trebui să elimine tăierile ilegale de păduri din România

Guvernul României a aprobat, în ședința din data de 25 iunie, HG pentru aprobarea Normelor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *