31.6 C
Ploiești
duminică, 21 iulie, 2024
spot_img
AcasăOcolul PamantuluiEste şantajat Joe Biden de regimul Zelenski?

Este şantajat Joe Biden de regimul Zelenski?

Patronul companiei ucrainene Burisma are 17 înregistrări ale discuţiilor despre şpăgi de milioane de dolari cu familia Biden: 15 cu Hunter şi două cu Joe. FBI a încercat să ascundă dovezile şi să muşamalizeze scandalul.
Senatorul republican Chuck Grassley a făcut recent o nouă dezvăluire explozivă despre scandalul de mită în care este implicat preşedintele Statelor Unite.

El susţine că cetăţeanul străin de la care ar fi primit mită Joe Biden ar deţine nu ai puţin de 17 înregistrări audio ale discuţiilor telefonice despre detaliile mitei, dintre care 15 cu Hunter Biden şi două cu Joe Biden, în vremea când era vicepreşedinte al SUA, sub Barack Obama. Mai mult, Obama îl desemnase pe Joe Biden să se ocupe în mod personal de relaţiile administraţiei cu regimul de la Kiev.
Potrivit Washington Examiner, cetăţeanul străin care deţine înregistrările compromiţătoare ar fi nimeni altul decât Mikola Zlocevski, patronul Burisma, cel care l-a angajat pe Hunter Biden în Consiliul de administraţie al companiei energetice ucrainene. Tot Zlocevski este cel care, în e-mailk-urile din laptopul lui Hunter Biden, îl numeşte pe Joe Biden « barosanul» big guy.
Grassley susţine că patronul Burisma a păstrat înregfistrările ca un fel de « poliţă de asigurare » în cazul în care ar ajunge într-o « situaţie dificilă». Adică, un instrument de şantaj.
După numeroase presiuni, Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanţilor a avut acces la un document ţinut secret până acum de FBI şi care ar cuprinde toate informaţiile de mai sus. Washingtonul Examiner susţine că valoarea mitei este de cinci milioane de dolari pentru Joe Biden şi cinci milioane pentru Hunter.
Burisma a devenit un subiect exploziv în iulie 2019, când, într-o discuţie telefonică cu Volodimir Zelenski, preşedintele SUA, Donald Trump, i-a cerut omologului său de la Kiev accesul la documentele privitoare la relaţia familiei Biden cu compania de gaze naturale. Această cerere i-a adus lui Trump o procedură de ”impeachiment” în Camera Reprezentanţilor. Solicitarea lui Trump către Zelenski se întemeia, în principal, pe o declaraţie publică făcută de Joe Biden, care s-a lăudat că, prin presiuni asupra regimului de la Kiev, a făcut să fie dat afară procurorul general al Ucrainei, care instrumenta un dosar de corupţie împoriva patronului Burisma, Mikola Zlocevski.
În final, deasupra uriaşului scandal pluteşte o singură, dar uriaşă întrebare: au avut Volodimir Zelenski şi serviciile secrete ucrainene acces la înregistrările lui Mikola Zlocevski? Dacă răspunsul este pozitiv, atunci înseamnă că Joe Biden e doar o marionetă în mâinile lui Zelenski şi ale regimului de la Kiev. Lucru care ar explica multe dintre ciudăţeniile războiului din Ucraina, inclusiv sutele de miliarde aruncate de administraţia Biden în gaura neagră pe care regimul de la Kiev o reprezintă, cu preţul intrării în recesiune a Statelor Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente