vineri , 24 ianuarie 2020
Home / Ocolul Pamantului / Elitele europene vor să islamizeze Europa

Elitele europene vor să islamizeze Europa

La 14 ani de la prima ediţie a „Eurabiei”, scriitoarea anglo-egipteană de origine evreiască, Bat Ye’or, cea care a inspirat-o şi pe Oriana Fallaci, revine şi avertizează asupra pericolului celor ce doresc o uniune între Europa şi lumea arabă, cu scopul a se impune pe tabla de şah din Orientul Mijlociu şi pe cea internaţională.
O axă care se poate consolida din nou datorită migraţiilor în masă, pe care ONU intenţionează să le regularizeze prin intermediul Pactului Global: documentul prezentat, în luna decembrie anul trecut la Naţiunile Unite, care vizează o guvernanţă supranaţională a fenomenului migraţiei într-un scenariu global ce nu mai ia în considerare statele naţionale. Cu Comisia UE şi Consiliul European, care ar dori ca tratatul care dezaprobă „dreptul de a migra” să devină obligatoriu pentru ţările membre, Bat Ye’or acuză instituţiile europene că vor continua să promoveze islamizarea continentului prin stimularea migraţiei din ţările musulmane. Un fenomen care, pentru autoare, seamănă mai mult cu o „invazie”, deoarece, aşa cum explică în prefaţa la noua ediţie a cărţii, publicată de La Verita, „nu se referă la o migraţiune individuală şi slabă numeric, ci la mase de oameni care îşi părăsesc locurile de provenienţă, pentru a merge împreună în alte regiuni”.
Scopul părinţilor fondatori ai Uniunii Europene, explică scriitoarea, a fost să creeze, prin „ideologii umanitare şi pacifiste”, cum ar fi „multilateralismul, multiculturalismul, relativismul valorilor”, o „Europă unificată fără graniţe, împăcată cu lumea arabă, capabilă să controleze Marea Mediterană şi să gestioneze relaţiile cu America şi cu blocul sovietic”. Textul afirmă că uniunea indisolubilă a Europei şi a Africii ar fi oferit garanţii pentru „marile pieţe şi ar fi eliminat obstacolele naţionalismelor locale faţă de unificarea Europei”. Exodul în masă din ţările musulmane către vechiul continent, pe de o parte, şi islamizarea din ce în ce mai mare a ţărilor arabe, cu eliminarea minorităţilor religioase istorice, pe de altă parte, sunt instrumentele necesare pentru această „superputere euro-islamică”.
Prin urmare, potrivit autoarei, apelurile instituţiilor UE adresate statelor membre în vederea adoptării Pactului Global trebuie interpretate chiar în lumina realizării acestui obiectiv: fuziunea celor două maluri ale Mării Mediterane. „Acest pact pentru migraţiune: arată Bat Ye’or – este un cec în alb oferit unui jihad paşnic, sigur, ordonat şi regulat, sponsorizat de un califat mondial”. „Unele ţări occidentale au refuzat să îl semneze, altele s-au grăbit să adere -, explică autorul -, astfel încât acest jihad paşnic migrator este organizat cu colaborarea liderilor europeni”. „Iar Consiliul European îl sprijină, finanţând o campanie de dezinformare menită să demonstreze că rădăcinile Europei se află în Coran.”
În carte, scriitoarea, născută la Cairo, reconstruieşte alegerile politice, începând cu proiectul francez de construire a unei alianţe geopolitice euro-islamice, care să contracareze influenţa SUA în Orientul Mijlociu, care a făcut ca Europa să devină pradă terorismului islamist şi să-şi repudieze identitatea şi rădăcinile iudeo-creştine. Toate acestea, în opinia lui Bat Ye’or, au împărţit Europa în bucăţi şi au dus la conflictul actual dintre oamenii de rând şi elite. Partidele suveraniste, interpreţii acestui sentiment popular, continuă autoarea volumului publicat de Lindau, ar reprezenta o barieră în calea planurilor conducerii europene, care încearcă acum să remedieze situaţia, forţând ţările membre ale UE „să pună în aplicare recomandările Pactului Global privind migraţia (…), încurajând sosirea neîntreruptă a migranţilor africani”.
E greu de anticipat ce anume ne va rezerva viitorul. Ceea ce este sigur, potrivit scriitoarei, este că „apărarea libertăţilor democratice” trece prin „lupta împotriva importării legilor islamului de către elitele europene”.

Check Also

Influenţa crescândă a Chinei în Europa de Est îngrijorează Vestul

Centrale de cărbune, reţele mobile, poduri majore, drumuri şi căi ferate: investiţiile chineze sunt în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *