fbpx
miercuri , 27 mai 2020
Home / Editorial / DIVORȚU’ CA DIVORȚU’, DESPĂRȚIREA E GREA!

DIVORȚU’ CA DIVORȚU’, DESPĂRȚIREA E GREA!

-Să te duci dracu’ nouă mii de ani, că doar un chin a fost viața alături de tine, nenorocit avar și mincinos ce ești, de nu te-ar mai răbda pământu’ la cât rău mi-ai făcut și mie și copiiilor care te-am iubit și am crezut în tine ca în Iuda, că doar n-o mai veni ziua aia în care să te văd mort ca să nu mai apuci să chinui și pe alții cu minciunile tale cu care ai păcălit sufletele noastre, pentru că nu m-ai ajutat cu nimic toată viața și mi-ai irosit ca un nemernic și zestrea cu care am venit de la mămica…
-Taci! Taci, fir-ai a dracu’ de curvă care ești, care te-ai întins cu tot satu’, care te dai fată mare da’ ești neam cu necuratu’! Tu îndrăznești să ridici privirea la mine, crăpați-aș căpățâna aia urâtă, în care s-a adunat toată mizeria din lume și care mi-a murdărit mie numele că în afară de gura mare și picioarele desfăcute n-ai dovedit altceva! Și îmi zici mie de zestre, fiți-ar mămițica ta să-ți fie, că doar cu ea semeni, de ți-a pus în lada de zestre toate blestemele adunate de când vă e neamu, de n-ai mai fi apărut în viața mea.
-Nenorocitule! Tu mă faci pe mine curvă? Păi, măi boule, mai bine curvă din dragoste decât curvă de om care ești tu! Ai uitat că l-ai băgat pe tactu în pușcărie ca să îi iei și casa, căde-ar-ar pe tine!? Ai uitat că tot satu’ a văzut cum ai păcălit tot neamu’ tău de i-ai pus să semneze la notar să îți lase ție averea, că altfel îi dădeai la bulău pe toți pentru o dublă de porumb furată de la Asociație…mizerabilule care ești!
-Io, mizerabil? Fă panaramă care te-a făcut, tu îmi zici mie de om fără caracter? Păi io te-am ținut toți anii ăștia în casa mea, pe banii mei, pe munca mea, pă calculele mele și acu’, că ți s-a făcut de ducă, ai plecat la frate-miu, să te ia el ca nouă!? Stai liniștită, că s-o sătura el repede de tine că nici tu nu mai ești la prima tinerețe și s-o alege prafu’ de rasa ta, de nu te-ai mai mărita a saptea oară.
-Uită-te la mine, mă nemernicule, că io nu pun geană pă geană până nu te-oi vedea mort și îngropat…
-Auzi fă!? Să te faci în gura mea dacă n-o să te dea frati-miu la câini în juma de ani, să nu-mi spui mie Pesedeu.
-Știi ce, mă! Nu se compară Pontică cu tine niciodată. Și uite, ți-o spun ca să crape inima în tine…e și mai bărbat ca tine! Și dacă n-o să vă îngrop pe amândoi, să nu-mi spui mie Aldița!

Distribuie:

Check Also

ADEVĂRATA POLUARE

Trebuie să recunosc un lucru, după emisiunea „România, te iubesc” de la ProTV, și (cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *