fbpx
duminică , 24 mai 2020
Home / Tara de dincolo de tara / Cum a reacționat Maia Sandu la rezultatele „concursului” la șefia CNA: „Am și eu întrebări, mie tot nu-mi place că așa a ieșit, eu nu știu dacă Parlamentul îl va vota”

Cum a reacționat Maia Sandu la rezultatele „concursului” la șefia CNA: „Am și eu întrebări, mie tot nu-mi place că așa a ieșit, eu nu știu dacă Parlamentul îl va vota”

Prim-ministra Maia Sandu spune că are anumite întrebări cu privire la câștigătorul concursului de selectare a noului director al Centrului Național Anticorupție (CNA), Ruslan Flocea. Sandu consideră că, în general, consilierii actorilor politici nu trebuie să participe la aceste concursuri.
„Am și eu întrebări, mie tot nu-mi place că așa a ieșit, eu nu știu dacă Parlamentul îl va vota sau nu, dar ar fi bine dacă consilierii nu ar participa la aceste concursuri. Nu am nimic împotriva lui, noi am lucrat împreună când eram ministră a Educației, dar asta e deja alt lucru”, a declarat Sandu la emisiunea „Glavnoe”, de la postul TVC 21.
Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului l-a desemnat pe Ruslan Flocea câștigător al concursului de ocupare a funcției de șef al Centrului Național Anticorupție.
Flocea a acumulat cel mai mare punctaj oferit de membrii comisiei, iar pe locul doi și trei s-au plasat Cristina Țărnă și Vitalie Verebceanu.
Pentru a fi numit șef la CNA, Ruslan Flocea trebuie să treacă de votul Parlamentului.
Ruslan Flocea deține în prezent funcția de secretar general al Președinției.
DODON e noul „ȘEF” LA CNA / Consilierul lui Igor Dodon, Ruslan Flocea este „câștigătorul” concursului pentru funcția de director al CNA
Primele reacții la numirea unui consilier de-al lui Dodon în funcția de șef la CNA: Blocul ACUM a capitulat în fața lui Dodon.

Distribuie:

Check Also

Deviza președintelui Igor Dodon: „Eu te-am făcut, eu te omor!”

Două momente ale vieții politice de la Chișinău din ultimele zile par să anunțe colapsul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *