fbpx
miercuri , 27 mai 2020
Home / Actualitate / Campioanele de la tenis de masa au făcut show la Gala de final de an

Campioanele de la tenis de masa au făcut show la Gala de final de an

După rezultate de excepție, a venit și timpul distracției pentru campioanele europene de la tenis de masă! La Gala de sfârșit de an a Federației Române de Tenis de Masă, Eliza Samara și Bernadette Szocs au făcut spectacol pe ringul de dans.

Federația Română de Tenis de Masă și-a premiat sportivii și antrenorii care au făcut performanță în 2019, în cadrul Galei de sfârșit de an. Campioanele europene Eliza Samara si Bernadette Szocs si vicecampionul mondial Ovidiu Ionescu sunt doar câțiva dintre cei care au plecat acasă cu trofee. Distracția de după premiere a fost, și ea, pe măsura rezultatelor.

“Ca în fiecare an, încercăm să ne destindem și să ne bucurăm de moment. Acum un an nu am fost și am regretat. Anul acesta am zis că trebuie neapărat să fiu la gală, să mă simt bine” – Elizabeta Samara, multiplă campioană europeană la tenis de masă.

“Chiar merităm să fim toți împreună, e emoționant. Distracție e doar azi, pentru că de mâine mă întorc în Germania și vreau să continui să mă antrenez. Vreau să mă calific la Jocurile Olimpice și să câștig o medalie, să îmi îndeplinesc visul.” – Bernadette Szocs, multiplă campioană europeană la tenis de masă.

“Eu zic că lucrurile ne-au cam ieșit anul acesta, cam ca în ultimii ani. Rezultatele sunt de excepție. Familia tenisului de masă are un singur țel: să fim cei mai buni în Europa, să fim cei mai buni în lume” – Cristinel Romanescu, președinte FR Tenis de Masă.

Distribuie:

Check Also

Nu se scumpește transportul interjudețean

După o întâlnire cu Asociația Patronală a Transportatorilor Rutieri Muntenia Trans, conducerea Consiliului Județean Prahova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *