13.8 C
Ploiești
duminică, 19 mai, 2024
spot_img
AcasăSportBurse pentru 30 de tineri care excelează în discipline sportive olimpice

Burse pentru 30 de tineri care excelează în discipline sportive olimpice

Allianz-Ţiriac Asigurări, în parteneriat cu Fundaţia de Excelenţă Sportivă şi Fundaţia Ţiriac, au lansat luni cea de-a noua editie a programului «Bursele de performanţă Allianz-Ţiriac», prin care asigură fondurile necesare pentru care sportivii junior să poată ajunge la performanţă.
Programul oferă sprijin financiar lunar, timp de un an, pentru 30 de copii cu vârste între 6 şi 18 ani, care excelează în discipline sportive olimpice, fiecare tânăr sportiv selectat în program urmând să primească o bursă lunară în valoare de 500 de lei.
«Pentru a ajunge la performanţe remarcabile în sport, tinerii noştri au nevoie de resurse şi motivaţie, inclusiv de ordin financiar. Avem talent în România şi este datoria noastră să îi susţinem să atingă cele mai înalte culmi ale succesului sportiv», a declarat Ion Ţiriac.
«Unul dintre principalele motive care determină tinerii sportivi să renunţe la practicarea unui sport de performanţă rămâne lipsa posibilităţilor financiare. Ne bucurăm că am ajuns în al nouălea an în care continuăm să sprijinim pregătirea, talentul şi, de ce nu, chiar viitorul unor copii care obţin performanţe reale, prin muncă susţinută. Avem mare încredere că următoarea generaţie de sportivi va duce România în topul clasamentelor sportive olimpice şi suntem mândri că-i putem susţine nu doar ca suporteri, ci şi ca «investitori» de cursă lungă în drumul lor către succes», a completat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.
Perioada de înscrieri pentru bursele de performanţă sportivă se desfăşoară între 8 aprilie şi 5 mai 2024. Susţinerea financiară a copiilor selectaţi va avea loc în intervalul iunie 2024-mai 2025. Înscrierile în program se pot face până la data de 5 mai 2024.

Articol de Daniel Lazăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente