7.9 C
Ploiești
joi, 18 aprilie, 2024
spot_img
AcasăSportBox / Medalie de aur pentru Andrei Virson la turneul internațional „Dracula...

Box / Medalie de aur pentru Andrei Virson la turneul internațional „Dracula Open”

Andrei Virson, sportiv legitimat la CSM Ploiești, în vârstă de 16 ani, a câştigat medalia de aur a categoriei „46 kg” – juniori, din cadrul celei de-a III-a ediţii a Turneului Internaţional de Box „Dracula Open”

În cadrul competiţiei găzduite de Sala Sporturilor Olimpia, cel poreclit „Speedy” a intrat în posesia medaliei de aur după ce a trecut, pe rând, de Ron Backalchuk (Israel), Ali Mamadov (Azerbaidjan) şi, în finală, de Mateusz Adamski (Polonia). „Mi-am dorit foarte mult să ies campion şi, chiar dacă adversarul din finală a fost unul tare, am arătat că sunt cel mai bun. M-am simţit foarte bine având publicul alături şi le dedic această victorie tuturor celor care m-au susţinut. În spatele acestei performanţe este multă muncă alături de domnii Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea şi vreau să continuăm la fel, pentru că visul meu este să boxez la olimpiadă şi să ajung campion mondial”, a spus, la final, Andrei Virson.
Bilanţul total al sportivilor de la CSM Ploieşti (pregătiți de Titi Tudor și Adrian Pârlogea) la competiţia din această săptămână este de şapte medalii, performanţei lui Virson adăugându-i-se alte şase medalii de bronz: Fabian Stroe (57 kg) – tineret, Cătălin Bănică (50 kg) şi Mihai Muşat (52 kg) – ambii la juniori, Cristina Beatrice Căldărariu (50 kg), Sabina Turcu (54 kg) şi Diana Gheorghe (63 kg), toate la tineret.
Turneul Internaţional de Box „Dracula Open” a fost organizat de Federaţia Română de Box în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti şi a avut la start 352 de sportivi din 26 de ţări.

Articol de Daniel Lazăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente