21.6 C
Ploiești
marți, 11 mai, 2021
Acasă Actualitate Bill Gates a anunțat pe Twitter că divorțează

Bill Gates a anunțat pe Twitter că divorțează

La mai puțin de două săptămâni după ce au avut ultima lor apariție publică, la un eveniment COVID pentru lucrătorii din domeniul sănătății, Melinda și Bill Gates au șocat lumea întreagă cu anunțul divorțului.

“După ce ne-am gândit mult şi am muncit mult la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei”, au postat cei doi pe Twitter, în același timp, același mesaj.

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre.

Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi.

S-au cunoscut în anii 1980. Și s-au căsătorit în Hawaii, în 1994. Au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18). Când s-a căsătorit cu Melinda, la începutul anilor ’90, Bill era deja milionar. El a fondat Microsoft în 1975 și a devenit cel mai tânăr miliardar din lume în 1987, la 31 de ani.

N-a fost o povestea ca-n filme, plină de romantism. Miliardarul a analizat situația ca pe o afacere. Melinda mărturisea în unele interviuri că Bill a făcut o listă cu argumente pro și contra pentru căsătorie, pe o tablă albă.

Deocamdată, nu se știe motivul pentru care au decis să divorțeze. Dar ce este sigur e că acolo este o avere colosală de împărțit. Și asta pentru că nu există nici un acord prenupțial care să stabilească ce îi revine fiecăruia.

Bill și Melinda Gates au proprietăți în cinci state, un avion privat, o colecție de artă uimitoare și o flotă de mașini de lux, întreaga avere fiind estimată de Forbes la aproape 13O de miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Articole recente

Oana și Viorel Lis, pregătiți să adopte un copil: ”Nu va fi bebeluș!”

N-au fost doar vorbe sau povești. Oana Lis chiar își să aibă un copil și merge până la capăt. Așa cum anunța încă din...

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

ANEXA Nr. 5.G la procedură SC IRISH TOWN DEVELOPMENT SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul,:  ’’Construire locuinta...

Surpriza Reginei: și-a lansat propriul brand de bere!

La începutul lunii aprilie, Regina Elisabeta a II-a și-a luat adio de la soțul ei, Prinţul Philip, care a decedat la vârsta de 99...

Bahmuțeanca, mesaj neașteptat pentru Prigoană! Ce spune despre fostul soț

La cât se ceartă, se înjură, se acuză și probabil se vor mai contra toată viața lor, nimeni nu mai credea că Bahmuțeanca ar...

Andreea Marin despre Bănică: ”El este doar tatăl copilului meu!”

Ce se ascunde oare în spatele unei declarații elegante, dar extrem de tranșantă? Când după o căsnicie de 7 ani, Ștefan Bănică și Andreea...

Editie aniversara a Salonului Artelor Decorative la Muzeul National Cotroceni

Muzeul Național Cotroceni va găzdui, în perioada 6 mai – 6 iunie 2021, a XIX-a ediție a Salonului Artelor Decorative, eveniment care a devenit,...