7.9 C
Ploiești
joi, 18 aprilie, 2024
spot_img
AcasăSportAtletism / Ioana Rebecca Andrei, 3 titluri de campion al României...

Atletism / Ioana Rebecca Andrei, 3 titluri de campion al României și o medalie de argint la Campionatul Național de Seniori și Tineret

În zilele de 17 și 18 februarie a.c., s-a desfășurat, în sala de atletism «Ioan Soter» din cadrul Complexului Sportiv «Lia Manoliu” din capitală, Finala Campionatului Național de Seniori și Tineret.
Ioana Rebecca Andrei, eleva profesoarei Maria Andrei, a avut o prestație de excepție, reușind să obțină pentru clubul CS Atletico Slănic (președinte Gheorghe Mușat), 3 titluri de Campion al României și o medalie de argint! Primele două medalii de aur au fost obținute în prima zi de Rebecca, în proba de 400 m, unde, cu timpul de 55.50 sec., a reușit să devină dublă campioană a României, atât la Seniori, cât și la Tineret! În cea de-a doua zi, în proba de 200 m, Rebecca a reușit, cu timpul de 25.02 sec., să obțină al treilea titlu de campioană a României la Tineret și o medalie de argint la Seniori, clasându-se la doar 5 sutimi de secundă de câștigătoarea probei, Marina Baboi!

Articol de Daniel Lazăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente