7.9 C
Ploiești
joi, 18 aprilie, 2024
spot_img
AcasăSportAtletism / CSS Ploiești – Dublă campioană a României la Campionatul...

Atletism / CSS Ploiești – Dublă campioană a României la Campionatul Național U20

DARIUS CORNESCU – CAMPION AL ROMÂNIEI ÎN PROBA DE 60 m – 6.91 sec!

În perioada 4-5 martie 2023, în Sala de atletism «Ioan Soter» din cadrul Complexului Național Lia Manoliu din București, s-au desfășurat întrecerile din Finala Campionatului Național rezervat juniorilor 1 (U20), la care atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit, după o prestație excelentă, să obțină două titluri de Campion al României și o medalie de argint!
Primul titlu de campion al României a fost obținut de sportivul Darius Cornescu, elevul pregătit de prof. Maria Andrei reușind în cursa de 60 m, cu timpul de 6.91 sec., să intre în posesia medaliei de aur.

ȘTAFETA 4 x 400 m CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI ( TEODOR MARIN – RUBEN CHIVI – DARIUS CORNESCU – ALEXANDRU BLĂNARU) !

Al doilea titlu de campion al României a fost obținut de ștafeta 4 x 400 m băieți a CSS Ploiești, care, în componența Darius Cornescu – Ruben Chivi – Teodor Marin – Alexandru Blănaru, avea să obțină medaliile de aur, cu timpul de 3.09.59 min. Medalie de argint a obținut și sportivul Alexandru Blănaru, elevul pregătit de prof. Florin Andrei reușind, în cursa de 400 m, cu timpul de 50.35 sec., să intre în posesia titlului de vicecampion al României.

Articol de Daniel Lazăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente