joi , 27 februarie 2020
Home / Anunt de presa / Anunt de presa Boldesti-Scaeni

Anunt de presa Boldesti-Scaeni

ANUNȚ DE PRESĂ

     Boldesti-Scaeni

Anunț finalizare proiect

”Extindere capacitate de productie SC ELENA MODCOM SRL”

            Proiectul  “Extindere capacitate de productie SC ELENA MODCOM SRL”, cod MySMIS 116385, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  a fost implementat de către ELENA MODCOM SRL și are o valoare totală de 2.640.602,59 lei, din care 1.572.718,42 lei reprezintă finanțare nerambursabilă( 1.336.810,66 lei reprezentand finantare din FEDR). Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Sud Muntenia, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Sud-Muntenia. Proiectul s-aderulat în perioada 01.03.201931.01.2020

Obiectivul general al societatii comerciale ELENA MODCOM SRL a vizat dotarea spatiului de productie cu echipamente moderne si performante, in vederea executarii de produse care au la baza fabricarea echipamentelor de lucru.  Obiectivul general al proiectului a fost in acord cu obiectivele societatii si cu strategia de atingere a acestora si in acord cu prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor a Programului Operational Regional.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

1. – Dotarea societatii cu 24 active corporale si 2 active necorporale

Dotarea societatii cu echipamente si software-uri va conduce la dezvoltarea unei activitati complementare, ce conduce implicit la cresterea cifrei de afaceri si la volumul vanzarilor.

2. – Majorarea numarului de personal.

S-a avut in vedere angajarea unei persoane din categoria celor defavorizate (varsta peste 50 ani sau varsta 15-24 ani sau persoana singura cu alte persoane in intretinere).

3. – Cresterea capacitatii de productie a societatii cu 10% in termen de 2 ani de la finalizarea proiectului.

Rezultatele proiectului

1. 24 active corporale si 2 active necorporale achizitionate

2. 1 persoana din categoria celor defavorizate angajata

3. Cresterea capacitatii de productie a societatii cu 10%

Impactul proiectului

Prin implementarea proiectului s-au achizitionat echipamente noi si a fost posibila modernizarea si dezvoltarea societatii prin cresterea volumului de vanzari si implicit consolidarea pozitiei intreprinderii;
Cu ajutorul proiectului s-a mentinut numarul mediu de salariati din cadrul societatii si a fost posibila cresterea numarului de salariati cu o persoana- din categoria persoanelor defavorizate.

loc. Boldesti-Scaeni, Oras Boldesti-Scaeni, str. Viilor, nr. 7B, judet Prahova;

Tel. 023321599, E-mail: office.emodcom@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline