fbpx
-2.5 C
Ploiești
marți, 1 decembrie, 2020
Acasă Editorial AM ÎNTREBAT 100 DE PROȘTI

AM ÎNTREBAT 100 DE PROȘTI

Bine ați venit în runda finală a emisiunii-concurs, cu cel mai mare succes în rândul românilor. (Aplauze)
Așadar, urmează ca cele două familii care au ajuns până în această fază să ghicească răspunsurile corecte. În gradena din dreapta se află familia Românescu, iar în gradena din stânga, urăm succes familiei Româneanu.
Așa cum bine știți, vor urma trei întrebări iar cine are cele mai multe răspunsuri corecte câștigă. (Aplauze)
Prima întrebare: Am întrebat o sută de proști cum se fac angajările la stat… -a) cu șpagă; b) cu pile; c) cu partidul; d) cu curvăsăraie; e) pe competență.
START!…STOP! Familia Românescu a spus „b”, iar familia Româneanu a ales varianta „c”. (Suspans)…
Răspunsuri greșite! Răspunsul corect era… (iar suspans)… „a, b, c și d”… (Rumoare în sală).
Nu-i nimic, mai avem două întrebări. (Aplauze)
Întrebarea cu numărul 2: Am întrebat 100 de proști ce e mai grav ca prostia…
a) nemernicia; b) hoția; c) nebunia; d) toate la un loc; e) nimic; f) prostia nu e rea.
START!…STOP! Familia Românescu…(Suspans)… a răspuns „f” prostia nu e rea, iar familia Româneanu a spus…fenomenal!, ce coincidență…tot „f”.
Iată stimați telespectatori că suspansul crește și ne „aruncă” emisiunea în întrebarea decisivă. Nu înainte însă de…Publicitate! (Aplauze)
(Urmează douăzeci de minute de reclamă la supozitoare, prezervative, Catena, Sensiblu, bere, Hemoroizii, Don pe Tron, bere, Fervex, iar bere…și bea 2 litri de lichide pe zi)
Bine ați revenit! Dragii mei, urmează ultima și decisiva întrebare…(Aplauze!).
Așadar, Am întrebat 100 de proști cine ne conduce țara: a) americanii; b) nemții; c) Bruxellesul; d) rușii; e) românii;
f) nu știu, am plecat de mult din țară;
g) „răspuns surpriză”. START!…STOP!

 

Familia Românescu a răspuns…(Suspans)… „a” – americanii, iar familia Româneanu a răspuns… (iar Suspans)… „f” – nu știu, am plecat de mult din țară.
Doamnelor și domnilor, dragi telespectatori, spectatori și cititori…răspunsul corect era… (Suspans mare de tot)… ”răspunsul surpriză” – „g” – doar ei știu!
Extraordinar! Ce surpriză!? Iată deci că am ajuns și la varianta de rezervă, întrebarea fulger, cea care ne va ajuta să desemnăm câștigătorul. Regula este aşa: cine răspunde mai repede și corect va câștiga premiul oferit, ce constă în îndeplinirea dorinței din ultima întrebare. (Aplauze furtunoase)
Deci…Am întrebat 100 de PROȘTI unde ați fugi din țară… a) la dracu’; b) la dracu’ în praznic; c) la dracu’ să mă ia; d) unde și-a înțărcat dracu’ copiii; e) rămân aici, tot dracu’ ăla e.
Felicitări! Ambele familii au ghicit răspunsul! Ați câștigat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Articole recente

Parlamentarii USR și-au depus demisia din Parlament, garanție că nu vor încasa pensii speciale

Toți parlamentarii USR -25 de deputați și 13 senatori- și-au prezentat, ieri, demisia pentru a nu beneficia de pensii speciale. Președintele Dan Barna a...

Stofa sfâşiată cu urme de sânge

Uneori, dorinţa arzătoare de a avea un suvenir nazist a făcut ca anumite obiecte să fie mărunţite pentru ca toţi „colecţionarii” să aibă ce...

Prahova: trei incompatibilități minore constatate de ANI

În luna noiembrie 2020, Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, așa cum o definește Legea nr. 176/2010, în cazul a 3...

Voluntariat pentru un aer mai bun, la Ploiești

Săptămâna trecută, mai mulți voluntari au participat la plantarea a 2.000 de salcâmi în perimetrul din proximitatea fostei rampe de gunoi a orașului, situată...

Peste 20.000 de ploieșteni, datornici la fiscul local

Gradul de încasare a impozitelor datorate de ploieșteni către fiscul local depășise, la sfârșitul lunii septembrie, 80%. Procentul diferă de la o taxă la...

Primăria Ploiești, pregătită pentru prima zăpadă

Ca să nu mai fie prinși pe picior greșit la prima zăpadă, așa cum se întâmplă de vreo 30 de ierni încoace, oficialii Primăriei...