5.6 C
Ploiești
luni, 26 februarie, 2024
spot_img
AcasăEditorial11 ani-locul 1

11 ani-locul 1

Să spun eu cum evaluez acest loc fruntaș între firmele prahovene. Dincolo de cifrele din bilanțuri și datele contabile, primele trei motive pentru care consider că merităm acest loc sunt următoarele:
1. De 11 ani dăm salarii la timp angajaților;
2. De 11 ani plătim, fără nicio întârziere, taxele și impozitele la Stat;
3. De 11 ani ne plătim furnizorii în maxim 30 de zile.
Restul este statistică.
Evident că profitul este scopul principal al oricărei firme. Și pentru noi contează. Dar mai importantă a fost crearea unei echipe de oameni frumoși, cu bun simț, în care să primeze respectul față de colegul de muncă. A mai contat și ca mediul de lucru să fie unul creativ, stimulativ dar și relaxant, în care să se zâmbească mult.
Momentul în care s-au realizat obiectivele astea, cea mai mare parte din profit a fost reinvestit, pentru ușurarea condițiilor de muncă. Iar asta ne-a apropiat și mai mult. Așa am și trecut mai ușor peste perioadele mai dificile din cei 11 ani.
Dar ceea ce a contat poate cel mai mult a fost faptul că nu am trecut nepăsători unii pe lângă ceilalți. Comunicarea dar și faptul că ne-am pus, pe cât posibil, unul în locul celuilalt, ne-a ajutat să fim mai buni. În primul rând ca oameni. Apoi ca și colegi. Așa cum fac oamenii pentru care prietenia dar și respectul față de experiența, curajul și riscul asumat primează.
Nu puteam să fim astăzi ceea ce suntem dacă nu era un Andrei care să zâmbească și să te întrebe “ce ai?”, dacă nu era o Raluca, o Maria, un Gabi, o Adriana, un Sebi, o Dana, o Cătălina, o Andreea, un Doru, o Livia, o Elena, o Iolanda, un Găbiță, un Cristi, o Georgiana, o Roxana, un Grigoraș, o Aura, o Mihaela, un Daniel, o altă frumoasă Marie și încă o Andreea, o Ioana, o Claudia, un Constantin, o Tanti Piuța, un Nicolae, un Eugen și un Mihai, ori un Dan, un Ghiță și un Ionuț.
Pentru toate momentele frumoase dar și pentru clipele grele din care am ieșit mai puternici, deci pentru toate astea și nu numai le MULȚUMESC din suflet colegilor, colaboratorilor, prietenilor, partenerilor și tuturor celor care au crezut și cred în noi!

Editorial de Marius Marinescu
Casa de Presă
Sprinten Infomar
Ziarul Ploieștii; ZPL.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente